2777
2789
عنوان

ما عقد هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 124 پست
میخاد کار خودش راه بیفته وقتیم میاد خونه شما شوهرت میخاد بگه نه ما خودمون داریم ندار که نیستم که بعد ...

خوب پس من نپزم الان؟

حرف قبلی رو خیلی دلم میخواد بهش بگم نمیدونم پطور غیرمستقیم بگم ؟

میخاد کار خودش راه بیفته وقتیم میاد خونه شما شوهرت میخاد بگه نه ما خودمون داریم ندار که نیستم که بعد ...

چطوره وقتی دیدمش و اینو گفت بگم شما دیکه براش نپز مرسی عزیزم هروقت بیادخونمون اون وعده رو میمونه پیش ما 

این چطوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 15 ساله عروسم، بر اساس تجربه ی خودم میگم همیشه وقتی ناراحت میشی حرفاتو با احترام و به جاش بگو وگر ...

اگه بگه بگم ن هروقت بیادش خونمون نهارشام وامیسه شما براش درست نکن ممنون 

این چطوره؟ ی مدت طولانی هروقت شوهرم اومد نگهش دارم شام و نهار؟

نه حرف قشنگی نیست ممکنه الکی الکی ی جنگ شروع بشه  باید با سیاست با خانواده شوهر رفتار کرد  ...

اهان باخنده حرف خووشو بگم؟

ببین سراون داستان ک بادوستاش سرکوچه نشسته بود و دیرشده بود چن روز بعدش مادرشوهرم منو دید گفت اره به پسرم(شوهرمن) میگم خونه پدرزنت اون وعده رو بمون دیگه ی نفر ک چیزی نیس ک براش غذا بپزید 

پشت سرمم گفته بود مگه خودشون نهارنمیخورن ک توروهم نگه نداشتن(اخه مگه میشه ادم نهارنخوره مسخره کرده بود )

حالا غذا درست میکنیم و شوهرم میخوره هم اینطوری گفته

معلوم نی مرگش چیه هرروز ی زری میزنه 

من ک فهمیدم غذای ظهر بود مونده بود لابد پدرشوهرم ک خیلی گیره رو غذا برگشته گفته اضافه اومد اینم گفته الان پسرمون میاد میخوره شوهرمنم ک رفت گفت غذا خوردم اینا دیدن اون مونده غذارو باید بریزن دور اینجوری گفتن باز 

اصن گوش نمیدم‌بهش 

ولی باهاش لج افتادم سر این داستانا و کلی داستان ویگه ک هی میخواد همه چیو ب نفع خودش تموم کنه 

اره نپز دیگه همینطور که گفتم اگه گفت بگو همیشه توی خونه ی شما که غذا زیاده و حیف میشه 

اره حرف خودشو ب خودش بزنم 

بالاخره ی جا کم میاره باز 👌👌👌👌 گاهی هم با شوهرم میریم بیرون غذا میخوریم فوقش نهایتا 

ک بالاخره روابط سرد نشه چون دونفره بودن خیلی خوبه👌اینجوری بیشتر دهنشو میبنده چون میبینه خرج و مخارج ب پای شوهرمن شد ن پای پدرم مجبوره خفه شه 

نه اینطوری نگی خیلی پررو میشه مادرشوهرت 

پس اگه بگه و منم تینجوری بگم چطوره 

بگم نمیدونم والا خونه ما هم خونه خودشه .از خود شوهرم بپرس کی نهار برمیگرده کی برنمیگرده 

ما ک همیشه سفرمون بازه و ایشونم قدمش روی چشم 

اینجوری تقریبا یاداوری حرف قبلیشو کردم 

سعی کن بی  خیال باشی همسرت خودش جواب بده

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
این خوبه  ولی با ادب و احترام بگو

اره میدونی چرا 

چون خودمادرشوهرم سرسفره چن بار باهام‌بدرفتاری کرد من ی چندماهیه ک خونش ب قصد نهار و اینا  نمیرم  فقط سرزدنی میرم 

اگه شوهرمم نهارشامش خونه ما قطع بشه خیلی بدمیشه 

شایدم مادرشوهرم عمدا ی حرفی زده ک دیگه شوهرم نمونه پیش ما 

چون ویده من خوشم نمیاد با خودشون بمونم خواسته اینجوری منتی سر پسرش نباشه 

اما من میخوام حتما شوهرم خونمون واسه غذا بمونه 

نظرت چیه راجع ب اینکه من با بدرفتاری هایی ک بهم شد دیگع نمی مونم اما شوهرمو دعوت میکنم خونمون؟