2777
2789
عنوان

ما عقد هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 124 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره حرف خودشو ب خودش بزنم  بالاخره ی جا کم میاره باز 👌👌👌👌 گاهی هم با شوهرم میریم بیرون غذا ...

اره چه کاریه ما که همیشه دیدیم مادرشوهر عروسی دعوت میکنه نه اینکه تو غذا بپز پسرم بیاد بخوره اره برید بیرون تازه کلی خوش میگذره و خاطره میشه

یعنی شوهرت اینا رو اومده گذاشته کف دست تو  چه شوهر بی سیاستی

ن مادرشوهره منو ببینه صددرصد میگه 

چون مادرشوهرم باحرفاش اذیتم میکنه 

ازشوهرم خواستم بهم قبلش بگه 

اینجوری وقتی ببینمش اماده ترم 

اخه اصن ادم جالبی نیس مادرشوهرم 😫

یعنی چ جوری؟ بعد میاد مثلا منو ببینه میگه اره شوهرتو براش مثلا کتلت گداشته بودم اومد گفت شام خورده ک ...

بهش بگو قبل از اینکه برا شوهر من پیمونه کنی زنگش بزن ببین میاد پیش شما یا من 

بگو من ازش میپرسم میای یا نه بعدش اندازش غذا درست میکنم

و خدایی که در این نزدیکیست 
اره میدونی چرا  چون خودمادرشوهرم سرسفره چن بار باهام‌بدرفتاری کرد من ی چندماهیه ک خونش ب قصد ن ...

به نظرم چون باهات بدرفتاری کرده خیلی کارخوبی می‌کنی که نمیمونی فقط در حد سرزدن برو ولی اونو هم خیلی زیاد نرو .کم برو احترامت بیشتره 

اشکالی نداره همسرت برای شام و نهار بیاد وقتی خودتون دو تا مایل هستید و خوشحالید فقط جوری نشه که مادر شما خیلی به زحمت بیفته یا اونقدر زیاد باشه که دیگه حالا حالاها عروسی نگیره .ولی وقتی اومد نگهش دار شام و نهار اگر هرروز اونجا نیست 

اره چه کاریه ما که همیشه دیدیم مادرشوهر عروسی دعوت میکنه نه اینکه تو غذا بپز پسرم بیاد بخوره اره بری ...

بامن چن بار سرسفره بدرفتاری کردن منم زده شدم 

غذا میخوردن تعارف نمیکردن 

یا اخرکار ظدف چند نفرو تنها میشستم خواهرشوهرام ن کمک میکردن ن حتی ب زبون نمی گفتن ما کمک کنیم 

خیلی تکرار کردن کاراشونو منم ب هیچ عنوان نمی مونم 

پس اگه بگه و منم تینجوری بگم چطوره  بگم نمیدونم والا خونه ما هم خونه خودشه .از خود شوهرم بپرس ...

اره اینم خوبه سعی کن یه چیزی بگی که هم بی احترامی نشه و هم جواب کوبنده ایی به مادرشوهرت باشه که دیگه زرنگ بازی در نیاره دیگه 

بهش بگو قبل از اینکه برا شوهر من پیمونه کنی زنگش بزن ببین میاد پیش شما یا من  بگو من ازش میپرس ...

اهان 

.ولی اینا بهانشه بالاتر گفتم 

خوندی عزیزم؟ میبینی چ پسته 

به نظرم چون باهات بدرفتاری کرده خیلی کارخوبی می‌کنی که نمیمونی فقط در حد سرزدن برو ولی اونو هم خیلی ...

ن ب اندازه هس 

اما جوری رفتار کردن ک بدجوری زده شدم و اتفاقا خیلیم بهترشد ب طور کل چندماهه قطع کردم حتی شباهم خونشون نمی مونم 

ن مادرشوهره منو ببینه صددرصد میگه  چون مادرشوهرم باحرفاش اذیتم میکنه  ازشوهرم خواستم بهم ...

ببین کار شوهرت صد در صد اشتباه هست. اصلا ازش نخواه برات خبر بیاره و خبر ببر. خودت اذیت میشه. 

دوران عقد هم همینه دیگه اختیارت دست خودت نیست صد نفر میشن اختیار دارت. یه کم صبوری کن. قرار نیست جواب همه رو که بدی.

از من به شما نصیحت

اره اینم خوبه سعی کن یه چیزی بگی که هم بی احترامی نشه و هم جواب کوبنده ایی به مادرشوهرت باشه که دیگه ...

این خوبه؟کوبنده نیس ک 😢😢😑کوبنده ترشو بگو  ک زرنگ نشه ب قول خودت