2777
2789
عنوان

ما عقد هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 124 پست
اهان  .ولی اینا بهانشه بالاتر گفتم  خوندی عزیزم؟ میبینی چ پسته

ولش کن محلش نده زنگ زد یا بهت گفت اینارو ی حرف دیگه پیش بیار حرفش قطع کن 

مزخرف دوران عقد کاش ادم زودی سرو سامان بگیره

منم عقدم خسته شدم

و خدایی که در این نزدیکیست 
بامن چن بار سرسفره بدرفتاری کردن منم زده شدم  غذا میخوردن تعارف نمیکردن  یا اخرکار ظدف چ ...

عروس ما میاد میخواد ظرف بشوره همیشه با کلی تعارف میذارم بشوره تازه اونم اگر بچه ها کاری باهاش نداشته باشن وگرنه میگم برو به بچت برس 

ماهی یکبار یا دوماهی یکبار دووعده میان خونمون هروقت خودشون بتونن البته .ما دعوتی نمیریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن محلش نده زنگ زد یا بهت گفت اینارو ی حرف دیگه پیش بیار حرفش قطع کن  مزخرف دوران عقد کاش ...

خیلی بده 

انشالا بری سرزندگیت منم برم توخونه خودم 

ولی از عمدا ازار میده تو خیلی چیزا اینطوریه ادم جالبی نیس بدم میاد ازش  

ن ب اندازه هس  اما جوری رفتار کردن ک بدجوری زده شدم و اتفاقا خیلیم بهترشد ب طور کل چندماهه قطع ...

کاش دوران عقد تو ایران شش ماه بود ادم کلافه میشه

حالا چرا مادرشوهرم میاد ب من میگه یعنی؟

در این حد پ  اگر میدونی با صحبت حل میشه بگو خودت گفته بودی اگر هم فایده نداره که بهتره بحث نکنی باهاش  

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
خیلی بده  انشالا بری سرزندگیت منم برم توخونه خودم  ولی از عمدا ازار میده تو خیلی چیزا ای ...

انشالله عزیزم

چند مدت دیگه هم باهاش کنار بیا اگه دیدی رفتی خونه خودتم داره زیاده روی میکنه دیگه محترمانه دمش بچین

عروس ما میاد میخواد ظرف بشوره همیشه با کلی تعارف میذارم بشوره تازه اونم اگر بچه ها کاری باهاش نداشته ...

خواهرشوهرمن غذاش تموم میشه تلپ میشه رو مبل گوشی بدست حتی سفره رو جمع نمیکنه باورت میشه تنها جمع میکردم؟😳 اع اع دوسه تا دخترن یکیش ادم نبود ی تعارف بکنه 

مادرشوهرمم ک اخرین پامیشد از سفره 

ی چن بارم سرسفره پدرشوهرم هی تیکه مینداخت اره کباب دعوت کنید مارو 

جوجه دعوت کنید 

والا دوره برعکسه  عروس باید شمارو دعوت کنه مگه 

الان خیلی براشون سخته ک نمی مونم  تو حرفاشون فهمیدم 

عروس ما میاد میخواد ظرف بشوره همیشه با کلی تعارف میذارم بشوره تازه اونم اگر بچه ها کاری باهاش نداشته ...

تا بتونم نمی مونم مگر ک عیدی باشه یا سیزده بدری چیزی باشه ک دعوتمون کنن و همه باشن 

در این حد پ   اگر میدونی با صحبت حل میشه بگو خودت گفته بودی اگر هم فایده نداره که بهتره ...

ی جوری اخرش یادش میارم حرفشو فک نکنه الزایمر دارم یا فک نکنه سراز کاراش و زرنگیاش درنمیارم 

اون دفعه هم ب ناحق گردن من انداخت تقصیر رو 

بامن چن بار سرسفره بدرفتاری کردن منم زده شدم  غذا میخوردن تعارف نمیکردن  یا اخرکار ظدف چ ...

از الان این چه رفتاریه انگار قبل از اینکه عروس بیارن کار نمیکردن پس شاید مادرشوهرت میخاد اذیت کنه یه کاری کنه جوابشو بدی که شوهرتم دیگه خونه ی شما نیاد حالا که اینجوریه دعوت کن شوهرتو هفته ای دو روز و مثلا جمعه ها رو برید بیرون اگه مادرشوهرت درباره ی غذا اضافه چیزی گفت بگو مگه شوهرم بهتون نگفت امروز میاد خونه‌ی ماست  با خنده اینو بگو بعدشم بگو من بهش گفتم روزایی که میایی رو به مامان جون خبر بده که یه کم کمتر غذا درست کنه

اگه بگه بگم ن هروقت بیادش خونمون نهارشام وامیسه شما براش درست نکن ممنون  این چطوره؟ ی مدت طولا ...

والله نمی دونم، باید ببینی شوهرت چه جوری هست اگر قدرشناس هست هر موقع میاد ناهار شام نگه دار بهش محبت کن، بیشتر بیاد سمتت، حرف های مادرشوهرتم از یه گوش بگیر از یه گوش بده بیرون به خودت نیار