2777
2789
عنوان

ما عقد هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 124 پست
ی جوری اخرش یادش میارم حرفشو فک نکنه الزایمر دارم یا فک نکنه سراز کاراش و زرنگیاش درنمیارم  او ...

کاش همون موقع بهش بگی که کینه تو دلت نمونه ولی خب اگر میدونی زیادی اهل بحثه زیاد باهاش درنیفت

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
از الان این چه رفتاریه انگار قبل از اینکه عروس بیارن کار نمیکردن پس شاید مادرشوهرت میخاد اذیت کنه یه ...

شاید میخواد اذیت کنه 

باتوجه ب سابقش اینجوری نشون میده ک 🤣👌

خوبه اینجوری باشه؟ مثلا بگم هفته ای دوروز ک میاد ب شوهرم‌بگم  داری میای اگه موقع نهار و شامه نهارشامتو بخور بیا 

از طرفی ازخونه ماهم ک داری میری نهدرشام بخوری برو 

یعنی از هرخونه ای ک بیرون میری غذاتو بخور برو اینطوری مادرش میدونه ک مثلا پسرش ساعت ۲ میاد یعنی نهار خورده

خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله نمی دونم، باید ببینی شوهرت چه جوری هست اگر قدرشناس هست هر موقع میاد ناهار شام نگه دار بهش محبت ...

ادم قدرشناس و خیلی خوبیه 

نگهش دارم 

چون میگم ک حس کردم چون من نمی مونم اونجا این میخواد شوهرمم نمونه اینجا 

میخوام شوهرم‌بمونه ک قطع نشه چون ما ک سرسفره بی احترامی نکردیم ک 

اونا بی احترامی کردن من دلخور شدم بارها 

ما ک موردی نداریم ک 

ما شوهرم مهمونمونه روچشممون هست  

کاش همون موقع بهش بگی که کینه تو دلت نمونه ولی خب اگر میدونی زیادی اهل بحثه زیاد باهاش درنیفت

ن اگه یکی دوبار کل بندازم کم میاره امتحان کردم هرچیزیو ک پیگیر شدم اون کم اورده اما اگه پشت گوش بندازم اون هی هردفعه ی حرف جدید میزنه 

اینم من دنبالشو میگیرم تابفهمه یادمه قبلا ی توقع دیگه داش حالا توقعش فرق کرده 

شاید میخواد اذیت کنه  باتوجه ب سابقش اینجوری نشون میده ک 🤣👌  خوبه اینجوری باشه؟ مثلا ب ...

اره خوبه همین کارو بکن ولی به شوهرت بگو از زبون خودش بگه مثلا خودش ناهارو خونه پدرش بخوره و شامو به مادرش بگه خونه پدر خانومم هستم از زبون شما هیچوقت نگه 

ن اگه یکی دوبار کل بندازم کم میاره امتحان کردم هرچیزیو ک پیگیر شدم اون کم اورده اما اگه پشت گوش بندا ...

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
اره خوبه همین کارو بکن ولی به شوهرت بگو از زبون خودش بگه مثلا خودش ناهارو خونه پدرش بخوره و شامو به ...

اهان .

ی بار خونشون بودیم ساعت ۱۰ و نیم صبح بود ی ساعت نشسته بودیم سرزدنی ..

پاشویم بریم مادرش گفت کجامیرید بمونید گفتم نه مرسی مزاحم نمیشیم دیگه بعد گفت ی عالمه برنج درست کردم گفتم ن عزیزم تا نهار خیلی دیگه مونده(ده و نیم صبح بود) گفتم اتفاقا منم صبح خورشت بارگذاشتم زدم بیرون  گفت اشکال نداره شما غذاتونو بذارید شب بخورید یا فردا بخورید 🙄🙄🙄🙄🙄 بعدش من رفتم خونمون باشوهرم 

وا میگه بیا غذای منو بخور مال خودتو بذار بعدا بخور مگه مال ما براش پول ندادیم مگه مال ما حیف نمیشه 

والا ده صیح بپرس اول می مونیم یا نه بعدا برنج بار بذار  چ خودخواه

یهو ورمیداره غذا زباددرست میکنه بعد همه میرن میمونه رودستش 

پیش اومده ک دامادشم اونجا بوده موقع نهارپاشده رفته خونه خودش غذا مونده این غر زده 

ی بارم شام زیاددرست کرده بود ما داشتیم میرفتم تقریبا ساعت ۷ بود 

یهو سفره انداخت ک شام بخورید بعد برید ۷ شب ب زور ب ماشام داد 

حالا خوبه ک نمی مونم خونش ؟غذابخورم؟

اگه اذیت میشید که نمونید ولی اگه برای رو کم کنی بری و بعد عروسی هم که باید بری کلا اینا دیگه توی زندگیت هستن باید یاد بگیری چطور از همون اول باهاشون رفتار کنی که توقع بیجا نشه مثلا خونه ی خودتون که شوهرتون میاد برنج برای شوهرت خودت بکش و غذا رو بهش همش تعارف بزن تا یاد بگیره و بهش بگو خونشون میری هواتو داشته باشه برات غذا بکشه و تعارف کنه وقتیم سفره رو جمع کردی ظرفا رو قشنگ توی سینک بزار و بیا بشین بدون تعارف یعنی چی دختراش کاری نمیکنن شما بری ظرف بشوری اگه مادرشوهرت چیزی گفت بگو یکی از دختراشم بیاد کمک تنها نمیتونی من خودم اولا با سفره خودمو سرگرم میکردم همش سفره پاک میکردم ظرف نمیشستم

یهو ورمیداره غذا زباددرست میکنه بعد همه میرن میمونه رودستش  پیش اومده ک دامادشم اونجا بوده موق ...

اینم زورش به شما میرسه ما اگه غذا بمونه بعد گرم میکنیم میخوریم نمی‌ریزیم حالا مادرشوهرتون بمونه میریزه 

اره 

پس بنظرم شما هم باید براشون غذا بپزین.بعضی وعده ها رو پیش مادرشون بخورن.راه حرف اضافه رو روی مادرشوهرتون ببندید تا هم خودتون و هم همسرتون آرامش داشته باشید.

Hell is empty and all the devils are here
اگه اذیت میشید که نمونید ولی اگه برای رو کم کنی بری و بعد عروسی هم که باید بری کلا اینا دیگه توی زند ...

اره راس میگی من نمی مونم اگر بعدصدسال عیدی چیری شد موندم خیای سرسفره اخرین نفر غذامو تموم میکنم و خیلی ب سفره ور میرم تادختراش پاشن پانشدنم من سفره رو جمع میکنم و میگیرم میشینم تابفهمن نمیشه سوار شد 😕🤣

گفتی برای روکم کنی اگر میرم بعد عروسی چی ؟ این دوجمله رو متوجه نشدم