2777
2789
عنوان

ما عقد هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهکارم اینه که به شوهرت بگو حرفای مامانشو واس شما بازگو نکنه که کدورت پیش نیاد....دوران عقد همینه دیگه جا و مکان نیست هی از این خونه به اون خونه میشی.کلافه میشی😅

یه روز خوب میاد

راهکار اینه که قرار نیست هرروز بیاد خونه شما

یکم مراعات پدر مادرتونو کنید:)

شما هم الان وظیفتون نیست برای ایشون اشپزی کنید

اگرم هر چند یبار دعوتش کنید دارید لطف میکنید

و بیخیال حرف مادرشوهر گرامی:)استاندارد رفتاری خودتونو داشته باشین

و هرروز به ساز اون نرقصین.بالعکس اونا باید بساز شما برقصن

یه قرار معین بزارید با شوهرت که روزای خاصی بیاد خونتون منم شوهرم خونشون نزدیک خونمونه و تو عقدیم.قرا ...

اخه مادرشوهرم هروقت میخواد بره بگرده میگه پرنسس باید بهت غذا میداد هروقت خونس و غذا دارن واسه ۷ نفر حالا میگه چرا شوهرت خونه شما خورد اینجا اصاف اومد ی بشقاب مگه اضافه بیاد چی میشه خوب ۷ نفرن یکی میخوره اخرش 

یعنی چ جوری؟ بعد میاد مثلا منو ببینه میگه اره شوهرتو براش مثلا کتلت گداشته بودم اومد گفت شام خورده ک ...

بگو عیبی نداره خورده دیگه 

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

پسرشو گردن نمیگیره حالا این حرفا رو شوهرتون تعریف میکنه ببین عزیزم شما هر طور راحتی و دوست داری رفتار کن مادر شوهرت خیلی حرف میزنه چه خبر چینه شوهرت حالا مادرش یه چیزی میگه میخاد مادرشوهر بازی دربیاره شوهرت نباید تعریف کنه 

یعنی چ جوری؟ بعد میاد مثلا منو ببینه میگه اره شوهرتو براش مثلا کتلت گداشته بودم اومد گفت شام خورده ک ...

وقتی اینجوری حرف میزنه به نظرم هیچی نگو کلا نشنیده بگیر یا بگو مامانم دیگه غذا درسته کرده بود تعارف کردیم موند 

به نظرم یکم رفت آمدتو تو عقد کمتر کن با ابن اخلاقای مادرشوهرت 

راهکاری سراع نداری شما😢

اصلا مشکله حادی نیست عزیز ناراحت نباش ب شوهرت بگو عزیزم چ روزایی میای خونه ی ما ک بگو خانوادت برات غذا ندارن ک نخوری و حروم نشه یا بگو روزایی ک پیشه ما میمونی قبلش خونتون اطلاع بده

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤