2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان😭😭😭😭

140 بازدید | 8 پست

من بیش فعالی دارم ذهنم همش تو فکرای نختلفه نمیتونم روی یه چیز تمرکز کنم

هرچی نماز و قران و ذکر و...میخونم اصلا حواسم بهشون نیس بدون تمرکز میخونم

فکر میکنم واسو همینه جواب نمیگیرم

چه خاکی به سرم بریزم😭😭😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی هست

تنهامسیرآرامش یه کاناله که کلاس های مختلف داره کلاس طب اسلامی اش کلا بر اساس تغذیه است یعنی تو حذف ادویه و چنتا تغییر تو غذات کلا درمان میشی

کلاس های خودسازی هم داره که اومم برای تمرکز اینا خوبه

به معنی اونها توجه کن و اینکه افسار ذهنت رو تو دستت بگیر نزار راااحت بگرده هر دم مراقبه داشته باش یعنی حواست به لحظه حال باشه همین که فکرت پرید دوباره متمرکز شو اگر هزار بار هم شد تو هم هزار بار دوباره برگرد به لحظه حال ،این مثل تمرین میمونه و ذهنت کم کم تحت کنترل خودت در میاد

با طب اسلامی درمان کن ... مرکز ایت الله تبریزیان مشهد تو نت سرچ کن ... غذاهای تند و صفرازا نخور مث کنحد سیر فلفل پاپریکا زردچوبه روغنی زیاد سرخ کردنی زیاد هر غذایی ک بسته بندی کارخونه داره ... عطرهای مصنوعی گوجه رب گوجه سوسیس کالباس .... بجاش برگ خرفه بخور برگ کاسنی دم کن بخور سرکه طبیعی انگور روزا بخور تو سالاد ... غذاهای طبع خنک مث خیار ماست کاهو خصوصا کدو حلوایی روزی یک پیمانه بدون شکر

برو پیش روانپزشک دارو میده درمان میشی،واقعا اگر بیش فعال باشی توی همه ابعاد زندگیت تاثیر داره و جلوی پیشرفتت رو میگیره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️