2777
2789
عنوان

اتفاقات ننگین🥴😂

243 بازدید | 13 پست

یبار مهمون داشتیم نشستیم شام بخوریم

خانوم مهمونمون ک روبروی من سر سفره نشسته بود هی روشو میکرد اونور سعی میکرد نگاش بهم نیوفته بعد اینکه رفتن اومدم لباسم و عوض کنم دیدم خشتک شلوارم پاره اس شو.رتم پام نبوده و کاملا معلوم بود اونجام    

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم یه بار عمم خونمون بود خشتکم پاره بود دید بعد گف عمه قربونت پارس خشتکت🤣🤣🤣🤣

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

کاش بهت گفته بود خو همتون دختری چه عیبی داشت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
😂😂😂😂 خوب رو به روت زن بوده نه مرد  اوه مای گاد

فک کنم اشتباه ریپم کردی😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره با استاتر بودم

چون پست منو ریپ زدی عزیزم😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻