2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها بیایین بگین دیگ

خیلیاتون استفاده کردین چی میشه یه بنده خدا رو راهنمایی کنین

همش ک نمیشه حرفای خاله زنک رو دنبال کرد

اگه استفاده کردی و خوبه و نمیگی واقعا گناه میکنین چون شاید یکی هم مث شما دوس داره روشن شدنو

من از بابام میگیرم خیلی سفید میکنن 😃😃😃

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
از بابات ؟ ینی چی؟ عوارض دارن؟

اره 

نمیدونم والا از بیرون نخریدم که با اطمینان بهت بگم 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
استفاده میکنی و قط میکنی لک میاره یا از قبلش تیره میشه؟

من از بابام میگیرم میدونم موادی که استفاده  میکنه عالی هستن   میزنم لک نمیاره اصلا ❤  تیره هم نه نمیشه 

خب قطعش میکنی برمیگرده؟ فورا برمیگرده یا طول میکشه؟

اصلا بر نمیگرده