2777
2789

من ۱۹ سالمه 

پدر و مادرم شاغلن خودم هم دانشجو هستم ، کلاس زبان هم میرم جدیدا هم دنبال کارم که مشغول شم 

یه خواهر کوچیک تر هم دارم ۵ سالشه ..

امروز سر این که دیگه بزرگ شدمو باید ناهار درست کنم دعوا شد تو خونه 

اخه واقعا وقت نمیکنم بعد هم تمام کار های خواهرم با منه کنار من میخوابه ... من غذاشو میدم میبرمش دستشویی و کلا همچیش با منه مرتب کردن خونه جارو کشیدن هم با منه .. فقط کارای اشپزخونه رو نمیکنم 

الان واقعا حق با کیه ؟؟ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ 

پدر و مادر 

تیکر اقداممه برا مادر شدنم از تهه دلت دعا می‌کنی؟..‌.♡کسی چه میداند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو مینوازد و آواز میخواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می‌گیرد. کسی چه میداند شاید تنها شرط معشوقه‌ی هیلتر به خاک و خون کشیدن دنیا بود؛ کسی سر از کار زن ها در نمی‌آورد.با سکوتشان شعر می‌خوانند؛ با لب‌هایشان قطعنامه صادر می‌کنند؛ با موهایشان جنگ می‌طلبند؛ با چشم هایشان صلح؛ کسی چه می‌داند شاید آخرین بازمانده دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می‌رقصد...^^تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد...!

بیخیال

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر و مادر 

حق با پدر و مادره؟؟ وظیفه ایشون نیست آشپزی و بچه داری کنه مادره اگه خیلی سختشه سرکار نره 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

خب فک کن خانوم خونه ایی یه بچه هم داری مامان باباتم مثلاً شوهرته که می‌ره سرکار پول دربیاره خب باید توخونه آشپزی کنی بچه نگهداری خونه مرتب کنی دقیقا مثل خود من البته من یه هفته شوهرم سرکاره یه هفته بیکار

❤️برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹

هم تو وظیفته راست میگن بزرگ شدی خودت روت میشه؟؟؟ بعدم خواهرت ۵ سالشه نمیره خودش دستشویی ما یکی تو فامیل داریم ۳ سالشه خودش میشوره دستمالم خودشو خشک میکنه

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤