2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم  اره الانم که سه ماهشونه ۲۸۰۰ هستن . بغلشون نمیکنیم کلا تو کریرشونن حمامشونم ازین صندلی ...

شرمنده تونم میشه عکس بدین از صندلی ای‌ که گفتین؟

من خیلی‌نگران حمام‌ بردن نوزادم هستم

اگر‌نمیتونین‌بفرمایید چی‌تو نت سرچ کنم که عکسش بیاد؟

چرا درکم نمیکنی من بخاطر مشکلات کروموزمی نارس بودن یا حتی خطر سقط میگم آخه جزو بارداری های پرخطره

شمااز ته دل همه چیز رو بسپار به خدا 

این استرس شما خودش عامل نارساییه!!! 

دلتو با خدا صاف کن  وبسپر بخودش درست میشه

خدا
عرفان عارف ارش.ازچپ ب راست 

خداحفظشون کنه...منم یک دختر دارم دوسالشه .بشدت بابایی...وای خدا کنار باباش که می‌شینی میاد تورو میزنه کنار خودش میپره بغل باباش میبوستش میگه غزیزممممم.باباشم ذوق میکنه

شرمنده تونم میشه عکس بدین از صندلی ای‌ که گفتین؟ من خیلی‌نگران حمام‌ بردن نوزادم هستم اگر‌نمیتونین ...

بیا عزیزم همین‌بود سقارش دادم براشون من تابستون ۷۵۰ گرفتم الان ۸۲۰ شده 

مرسی تشکرازت مهربون.الان دگ بزرگن پیش دبستانن 😑😐پدرسوخته ها وقتی میان فوراا میخابن 😐😑😑😂فداشوبش ...

معلومه حساااابی عاشقشونی 🤩😍خوش بحال خواهر زاده هات که همچین دایی دارن ماشاءالله👌🏻

معلومه حساااابی عاشقشونی 🤩😍خوش بحال خواهر زاده هات که همچین دایی دارن ماشاءالله👌🏻

کاش بچه هاهمیشه همیقدکوشولو بمونن وبزرگ نشن،چون ایجور عزیزن ودوستداشتنی😐😊😁من عاشق دخترای کوچولوام ک پل پلی باشن موهاشون

خوش ب حال خودتون و خواهرت خدا حفظشون کنه ماشاالله خوشگلم هستن   

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫