2777
2789
اینم دوقلوهای قشنگم

خیلی نازن خدا حفظشون کنه 😍

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم دوقلوهای قشنگم

خدااا چ بامزن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
پیش دبستانیشون فداشوبشم 😐😐😐😐💋💋💋ازچپ آرش خان شیطون ،عارف خرابکار.عرفان شیکمووگامبوچه😐

عزیزم😍خداحفظشون کنه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
من بکسی حق بی احترامی ندارم 😐شخصیتم ایجوره.هرکس اینجا مث من وشما یه انسانه ک صاحب خانواده وشخصیته.پ ...

آفرین به اون مادری که اینجوری با شعور تربیتت کرده  👏

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
ماشاءالله چه نازن خدا حفظشون کنه❤❤❤

مرسی تشکرازت مهربون.الان دگ بزرگن پیش دبستانن 😑😐پدرسوخته ها وقتی میان فوراا میخابن 😐😑😑😂فداشوبشم ایقدپایه ن باهام ک نگوو 

تنهاخاطره ای ک زیاد دوستشدارم اینه ک شباکه تادیروقت بیدارن حرف یکسالگیشونه،گشنشون شد من خسته خسته بودم خابم بردساعت سه شب بود بیدارشدم دیدم دقیقا رواجاق گازنشستن وغذامیخورن بقران هنگ هنگ شدم وقتی دیدمشون نفهمیدم چطور رفتن بالا این فسقلی های شیطوون ..خدایا چ خاطراتی دارن اینا 😐😂😂😂😂😂😂بامزه ن توغذاخور دن