2777
2789
ایول😂🤣 میشه ی نوبت ویژه برام بگیری هر موقع طرح ۳۰ قلویی خواستی کار کنی؟😂😂😂😂

حتما ببین اصلا از الان خودتو ۳۰ قلو تصور کن

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترشو میخوام😊😊

ببین الان که موجودی نداریم یه ۲ تا پسر ته انبار مونده فاکتور کنم برات؟

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
چون بابایی ان😐😐😐پدرسوختن ،نازن.عشوه ای ن،لوسن،دوستداشتنین و😂😂😂😂😂

منم بابام خیلیییی دوسم داره مخصوصا چون ته تغاریم، چیزایی که مامانم میگفت برات خوب نیستن نمیخرم، رو با بابام میرفتم بیرون میخرید برام😍🤣😂

فعلا...😇👋🏻
خیلی زشته یه دختر مجرد میاد در مورد بارداری راهکار میده..حالا جدا از این تاپیک تاپیک های زیادی دیدم ...

نمیدونی این مجردا بیشتر از شما ها واردن به حرف من گوش کن من دوره زیاد دیدم  

اسی فکرم نمیکرد پربازدید بشه اونم 28صفحه😐🥴

با حضور من همه چی ممکنه

اصلا از این به بعد ۳۰ میگیرم میام پربازدید میکنم براتون

نظرت

اینجوری به داداشت تو مخارج خونه هم کمک میکنم

استارتر اقاس و خانوما از بالا گرفتن پاها میگن    

تو خودت بیشتر ما رو پیش اسی مستفیض کردی خواهر

ما اول نمیدونستیم تو که میدونی چراااا