2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست
تا اینجای تاپیک یک نفرم با حرفاتون هدایت نشد حقم دارن اخه عقل دارن

اگه اون یه نفر تویی من واسه هدایت تو نیومدم تباه 😅😅😅

کلا من واسه هدایت نیومدم وگرنه زبونم نرم تر بود من واسه تخریب اومدم اساسا با جریان سازی احمقانه و کورکورانه مشکل دارم 

واسه لغو کاربری دوستان هم هیچ وقت دریغ نکردم چه از طریق نی نی یار ها چه از طریق بالاتر

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اون یه نفر تویی من واسه هدایت تو نیومدم تباه 😅😅😅 کلا من واسه هدایت نیومدم وگرنه زبونم نرم تر ...

تباهی ک از صحبتای شما میباره

لغو کاربری هم اگ قرار باشه صورت بگیره شما در درجه اولی

@نی_نی_یار5  

تا کی باید بهمون بپرن وقتی با کسی کاری نداریم

بستگی داره بدبختی رو چطور معنا کرده باشیم تو ذهنمون 😅♥️  با شما بحث نمیکنم  چون موضع شم ...

شما اول حد رو بفهمید ، بعد برید دنبال اینکه بدبختی و خوشبختی رو بفهمید 

اگرم بحث نمیکنی اندازه ش نیستی و علمشو نداری چون فقط چند تا جمله بلدید که همتون از هم کپی کردید

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
اگه اون یه نفر تویی من واسه هدایت تو نیومدم تباه 😅😅😅 کلا من واسه هدایت نیومدم وگرنه زبونم نرم تر ...

اول چشاتو وا کن و ببین ما طرفدار کیا هستیم بعد حرف بیخود بزن 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
🤣🤣🤣🤣 قشنگ بود داشت جو سنگین میشد به موقع بود 😅😅😅 همینکارو خودت نکن بذار زیر بالشت بذار توی ...

وای توروخدا یکی اینو خفه کنه 

چرا نمیری بیرون

حس امضا ندارم یونو   
شما اول حد رو بفهمید ، بعد برید دنبال اینکه بدبختی و خوشبختی رو بفهمید  اگرم بحث نمیکنی اندازه ...

اصن تو انیشتین 

ولی خدایی بیا پایین سرمون درد گرفت

استارتر از من به شما نصیحت وقتي ميبني كسي داره به علایق و سلایقت توهین میکنه نباید باهاش بحث کني.اين نصيحت رو به عنوان يك خواهر بزرگتر بپذیر.در جامعه ممکنه لطمه ي بدي بخوري. روح و روانت رو با متقاعد کردن دیگران خسته نکن.اینجا اجتماع کوچکي از انواع آدم ها با افکار درست و غلط هست.بحث کردن با آدم هایي طرز فکرشون با شما کاملا متفاوته هيچ فایده اي برات نداره.به این فکر کن که شاید این آدم در آینده نظرش کاملا تغییر خواهد کرد.خصوصا آدمهایي که با تعصب و توهین به بقیه حرفشون رو به شما دیکته میکنند.همان طور که شما مثل دو سال پیش فکر نمیکني.موفق باشید.

من همین یک نفس از جرعه ي جانم باقيست⚘آخرين جرعه ي اين جامِ تهي را تو بنوش..💛
حداقل وظیفه انسانیت یعنی احترام  ک اونم شما از پسش برنیومدید چیزی ک اسمشو توهم گذاشتید عملی ک ...

آناناس 😅😅😅

اگر بگی عملی شدیم و بنگی بیشتر باور میکنم 

آخه دخترای ری... با آهنگ گوش دادن و گوشه اتاق نشستن کی چیو میتونه عملی کنه اینو بگو ببینم در چه حدی

اصلا چند سالته ؟ نمره هات چنده ؟ بزرگترین افتخار زندگیت چیه ؟ 

دوتا از کارایی که پدر و مادرت بهش افتخار میکنن بگو ببینم عملی 

استارتر از من به شما نصیحت وقتي ميبني كسي داره به علایق و سلایقت توهین میکنه نباید باهاش بحث کني.اين ...

ممنونم💙🧚‍♀️

ولی نمیتونم جلوی توهین به کسایی ک زندگیمو تغییر دادن سکوت کنم🙂⚡