2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست
کاری به بحث مسلمونی و اینا ندارم منم خیلی مشکل دارم که ربطی به اسلام نداره مربوط به شخص منه  و ...

فعلا ک از اول تاپیک تو داری بی احترامی میکنی

همه ما فقط دلیل آوردیم ک حرفت درست نیست

@نی_نی_یار_3  

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
و خوشبختانه این گروه یکی از مفید ترین گروه های موسیقی دنیا برای بشریت و اقتصاد کشور کره هست 👌🏻♥️&n ...

اقتصاد کره ای که به بهانه تحریم پول نفت کشورتونو نمیدن و خودشون توی سازمان ملل بر علیه ایران رای میدن چون اگر تحریما برداشته بشه کره ای ها به هر ایرانی باید چند میلیارد پول بودن

اگه راست میگن بیان به شما کمک انسان دوستانه کنن

عربستان کودک کش متجاوز که شکم پادشاهای چاق و بی مصرفشون داره مثل یه تپه میترکه کنسرت گذاشتن دیگه افتخار داره واسه سگ ؟ 

جمع کنید 😅😅😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عقاید غلطی ندارم ک بخوام پنهانش کنم بقیه هم اونقدری عقل دارن ک بفهمن حرفاتون بر هیچ پایه و اساسی ...

عزیزم من زبونم تنده ولی شما نشون بده اهل مباحثه علمی هستی تا من فیتیله پیچت کنم 

قبلش فقط ده تا کتاب مفید بخون بیا

تا ببینی بی پایه و اساس حرف و عقیده کیه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
کاری به بحث مسلمونی و اینا ندارم منم خیلی مشکل دارم که ربطی به اسلام نداره مربوط به شخص منه  و ...

تو، حالت ازینا بهم میخوره ک کلی واسه دنیا مفید بودن

منم حالم از امثال تو بهم میخوره ک بجز چرندیات بلغور کردن هیچکار دیگه ای نمیکنین

پاشو برو یکی دیگه و ارشاد کن

@نی_نی_یار_3  

عقاید آدم مثل مسواکه نکنشون تو حلق مردم 

🤣🤣🤣🤣

قشنگ بود داشت جو سنگین میشد به موقع بود 😅😅😅

همینکارو خودت نکن

بذار زیر بالشت بذار توی جعبه نوارت کلا با خودت خوش باش بقیه رو گمراه نکن بقیه هم به تو کاری ندارن 

آباریکلاا

تو ک اینقد درس اخلاق بلدی از خودت شروع کن 

نه باید از شما شروع کرد

نمیشه یه چیزی بپرونید و برید باید وایسید یه لنگه پا جواب بدید 

🤣🤣🤣🤣 قشنگ بود داشت جو سنگین میشد به موقع بود 😅😅😅 همینکارو خودت نکن بذار زیر بالشت بذار توی ...

ببین کی داره این حرفارو میزنه

نه باید از شما شروع کرد نمیشه یه چیزی بپرونید و برید باید وایسید یه لنگه پا جواب بدید 

دلیلی نمیبینم بخاطر علاقیم جوابی بدم جایی هم نرفتم ترسی هم از امثال شما ندارم

نه باید از شما شروع کرد نمیشه یه چیزی بپرونید و برید باید وایسید یه لنگه پا جواب بدید 

وایسادیم و از تو جوابای قانع کننده تری دادیم

یکیو بگو تو این تاپیک که با نظرتو موافقت کرده باشه

چون ۱۴۰۰ سال پیش حرفهای خوبی زده شده الان  هیچکس دیگه حرف خوب نمیزنه؟ این چه استدلالیه؟ 

زرتشتیها هم میگن چند هزار سال پیش زرتشت حرفهای خوبی زد ( که زد) پس دیگه هیچکس حرف دیگه ای نزنه ؟