2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست
ببین دخترجون  یه درصد فکر کن من بشینم چهارتا بچه فکر ده تا بچه دیگه رو خراب کنن هررررگزززز&nbs ...

عقاید آدم مثل مسواکه

نکنشون تو حلق مردم 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
خب برو سمت خدا ببین 😝 بنده ن ارمی ام ن مذهبی  کار ب کار انتخاب بقیه نداشته باشید

شما که از اولش گفتی آرمی نیستی باشه بابا ما قبول کردیم انقدر اصرار نکن 😅

اینم گوشه ذهنت داشته باش عزیزم عسلکم 😅 گاهی سکوت خیانته بوووس 😘😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که از اولش گفتی آرمی نیستی باشه بابا ما قبول کردیم انقدر اصرار نکن 😅 اینم گوشه ذهنت داشته باش ...

مشکل شما اینه که خیلی دخالت های بیجا تو مسائلی که ربطی به شما نداره می کنید 

همین 

با احترام 

شما که از اولش گفتی آرمی نیستی باشه بابا ما قبول کردیم انقدر اصرار نکن 😅 اینم گوشه ذهنت داشته باش ...

گاهی سکوت لطفه اینجوری خیلیا با دیدن افکار پوسیدتون از اسلام دور نمیشن

مذهبی نماهای دو اتیشه

https://www.aparat.com/v/i9CUs کپی کنید و ببینید

چقدر قشنگ بود

سلام 😎                                                                    سه سال خواننده خاموش بودم 😌☺️😝.                        تاپیک های عکس و جنجالی تگم کنید. با تشکر 🙃  😉         https://harfeto.timefriend.net/16210918350284 هرچی میخوای بگو ناشناس برام میاد 😶
چرا سعی دارید طرز فکر خودتونو به دیگران دیکته کنید و تحمیل کنید ؟!  تعریف من و شما از احمقانه ...

خوبه که همه تون یه چیزی یاد گرفتید که بگید آرمی نیستم از اولم نظراتون مشخصه 

حالا این به کنار 

یه چیزی مزه کردی الان دخترک جون توی همین پستت گفتی افکار خودتونو رواج ندید منم دقیقا همین نظرو برای شماها و ارمی مارمیا و اینا دارم

اصلا دلیل ورو و به توبره کشیدن خاک اینجا همینه

از حرفای منم دو دسته تاثیر میگیرن بعضیا لجباز تر میشن و بدبخت تر و این راهو محکم تر ادامه میدن که خدا بهشون رحم کنه بعضیام میشنون و دوری میکنن یا درس میگیرن همونا برام کافیه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
خوبه که همه تون یه چیزی یاد گرفتید که بگید آرمی نیستم از اولم نظراتون مشخصه  حالا این به کنار& ...

تا اینجای تاپیک یک نفرم با حرفاتون هدایت نشد حقم دارن اخه عقل دارن

خوبه که همه تون یه چیزی یاد گرفتید که بگید آرمی نیستم از اولم نظراتون مشخصه  حالا این به کنار& ...

بستگی داره بدبختی رو چطور معنا کرده باشیم تو ذهنمون 😅♥️ 

با شما بحث نمیکنم 

چون موضع شما از همون اول مشخص بود 

در کل پیشنهاد میکنم که تو مسائلی که ربطی نداره به شما مخصوصا سلایق دیگران دخالت نکنید و حد خودتونو بدونید