2777
2789
عنوان

درد :)

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 43 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم یادت اومد منو یا نه بعد مدت ها یهو یادت افتادم ببینم چی شدی بلاخره اومدم دیدم وضعت بدتره ...

یادم میاد ، مرسی 

بد نیستم ، تقصیر خودم نیست که ، متأسفانه هیچکس برام مهم نمیشه ، که اگه خدایی نکرده یکی مهم بشه و اینجوری بشه من نمیتونم تحمل کنم ، که شد دیگه ، هر کی یه داستانی داره 

داستانه ما هم این شده 

همه میگن  تو داستان و رمان و شهر و آهنگ ولی اگه پزشکی نرم مامانم منو راه نمی‌ده خونه دیگه😄 و ...

چرا میشه

نی نی یار رو تگ کن

اینطوری

یه@ بزار تو تاپیکی که میخوای پاک شه بزن نی نی یار حذف تاپیک۳ مثلا

قوی باش خدا کمکت میکنه از دختره چه خبر

هیچی ، بردنش بیمارستان ، یکم بهتر شده بود که دوباره رگشو زد ، بعد نمی‌دونم چیشد فرداش بردنش شمال که بیمارستان نباشه ، به من گفت میخواستم راحت شم ، نمی‌خواستم دور باشم ازت ، میخواستم بمیرم بیام هر شب بغلت کنم ، از این چیزا ، بعد گفت فکر میکردم بقیه بترسن از کارم و بذارن بمونم باهات و بیخیالم شن ولی داداشم گفت ایندفعه اگه با کسی در ارتباط باشی خودم می‌کشمت ، منم گفتم بلاکم کنه و بره لااقل امنیت داشته باشه ، گفتم نمیکنه ، هر چند وقت خبر میده ، ولی فرداش دیدم کلا اکانتش پاک شده

نمیدونم 

میدونم دوسش داری ولی به نفع هردوتونه دور باشین از هم شاید آینده دوباره باهم باشین...

اوهوم ، شاید 😔😔😔

فقط خدا کنه بهم دروغ نگفته باشه😔😔😔

نمی‌دونم چیشدع بود که با اشک بهم گفت دوستت دارم و فلان و بیسار بعد رگشو زد 

نمی‌دونم چیکار کردن باهاش که اینجوری کرد😔