2777
2789
عنوان

درد :)

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم یادت اومد منو یا نه بعد مدت ها یهو یادت افتادم ببینم چی شدی بلاخره اومدم دیدم وضعت بدتره ...

یادم میاد ، مرسی 

بد نیستم ، تقصیر خودم نیست که ، متأسفانه هیچکس برام مهم نمیشه ، که اگه خدایی نکرده یکی مهم بشه و اینجوری بشه من نمیتونم تحمل کنم ، که شد دیگه ، هر کی یه داستانی داره 

داستانه ما هم این شده 

همه میگن  تو داستان و رمان و شهر و آهنگ ولی اگه پزشکی نرم مامانم منو راه نمی‌ده خونه دیگه😄 و ...

چرا میشه

نی نی یار رو تگ کن

اینطوری

یه@ بزار تو تاپیکی که میخوای پاک شه بزن نی نی یار حذف تاپیک۳ مثلا

قوی باش خدا کمکت میکنه از دختره چه خبر

هیچی ، بردنش بیمارستان ، یکم بهتر شده بود که دوباره رگشو زد ، بعد نمی‌دونم چیشد فرداش بردنش شمال که بیمارستان نباشه ، به من گفت میخواستم راحت شم ، نمی‌خواستم دور باشم ازت ، میخواستم بمیرم بیام هر شب بغلت کنم ، از این چیزا ، بعد گفت فکر میکردم بقیه بترسن از کارم و بذارن بمونم باهات و بیخیالم شن ولی داداشم گفت ایندفعه اگه با کسی در ارتباط باشی خودم می‌کشمت ، منم گفتم بلاکم کنه و بره لااقل امنیت داشته باشه ، گفتم نمیکنه ، هر چند وقت خبر میده ، ولی فرداش دیدم کلا اکانتش پاک شده

نمیدونم 

میدونم دوسش داری ولی به نفع هردوتونه دور باشین از هم شاید آینده دوباره باهم باشین...

اوهوم ، شاید 😔😔😔

فقط خدا کنه بهم دروغ نگفته باشه😔😔😔

نمی‌دونم چیشدع بود که با اشک بهم گفت دوستت دارم و فلان و بیسار بعد رگشو زد 

نمی‌دونم چیکار کردن باهاش که اینجوری کرد😔