2777
2789
عنوان

دلم باید به چی خوش باشه ؟

323 بازدید | 14 پست

من وقتی خیلی افسرده می‌شم که دیگه هیچ‌چی توی خلقت خدا حال‌مو خوب نمی‌کنه و با این وجود بازم دارم می‌گردم ببینم یک راهی برای نجاتم هست یا نه و

هشت‌هزار سوال چرا خودتو درمان نمی‌کنی؟

چرا پیش مشاور نمی‌ری؟ چرا قرص نمی‌خوری؟

دوس داری بدبخت باشی؟ رو با پارس جواب می‌دم یکهو فکرم متمرکز می‌شه روی این سوال که دلم به چی خوشه؟

جواب: هیچ‌چی! هیچ‌چی! هیچ هیچ هیچ هیچ‌چی!

ماشین مدل بالا 

شغل خوب همه اش هست 

اما 

و من افسردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلخوشی ها همیشه هستند هر چند کوچیک...این دیگه ب شرایط زندگی خودتون بستگی داره که بگردین و پیداش کنید

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

منم دلم ب هیچی خدش نیست

ن دوستی دارم ن کسی باهام دوست میشه ۲۲ سالمه تو مدرسه تو دانشگاه حتی الان سرکار مثل بچه ها دنبال دوستم

هیشکی از من خوششنمیاد ب زووور یکی محل بده

منم ادمم تو اینستا هیچ کس کامنت نمیزاره برام استوریام واکنش نشون نمیده

ای خدا دلم گرفتع😞😞

منم دلم ب هیچی خدش نیست ن دوستی دارم ن کسی باهام دوست میشه ۲۲ سالمه تو مدرسه تو دانشگاه حتی الان سر ...

منم مث توام بااین تفاوت که من خودم باکسی دوست نمیشم خیلی هم راحتم اصلاغصه نمیخورم هیچوقت دنبال کسی یامحبت کسی نیستم

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫