2777
2789

حالم بده حالم از خودم بهم میخوره... چرا وقتی با یکی دیگه ازدواج کردم چرا وقتی بچه دارم هرشب باید برم پروفایلشو پیجشو چک کنم زوم کنم روش؟؟ وای خدا این فکرا چیه... عصبیم از خودم شیطانو لعنت میکنم صلوات میفرستم نمیشه ک نمیشه....

اگه میخاستی بهم نرسیم چرا اینجوری کردی خدا❤️🩹

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هز کسی باید توی زندگیش یک رنج و عذابی رو تحمل کنه بازم خدارو شکر کن رنجت عشق ناکامته انشالله رنجهات همینجوری کوچیک بمونن و همیشه خودت بچه ت و همسرت سلامت باشید و دلتون شاد باشه

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

هز کسی باید توی زندگیش یک رنج و عذابی رو تحمل کنه بازم خدارو شکر کن رنجت عشق ناکامته انشالله رنجهات ...

نه عزیژم رنجم فقط اون نیست... ممنون گلم

ضمیر ناخودآگاه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

حالا با اون ازدواج میکردی الان تو تدارک طلاق بودی اگه مناسبت بود خدا که بخیل نبودبه حق امام حسین از ...

درسته... ممنون گلم خیلی ممنون بابت دعات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز