2777
2789

بچه ها تو تایپک قبلی گفتم از ساعت ۱۲ داشتم برا دوس پسم کیک درست میکردم، ساعت ۱ پیام داد که اگه هنوز درست نکردی درست نکن چون من نمیخورم  خانواده برا شب برنامه چیدن من الان فهمیدم، گفتم کیک تو فره گند نزن، نمیتونستمم کنسل کنم چون روزای دیگه وقت نداشتم و کلی مواد خریده بودم ، گفت اوکی ساعت ۶ میام دنبالت یه ساعت باهم باشیم باهم کیک بخوریم بعدم باید برم خونه خانواده دعوتن، خلاصه شیش و نیم اومد دنبالم یه دوری زدیم چند بار تشکر کرد گفت فرداشب باز میریم بیرون هرکار امشب نشد میکنیم یه بوسم کرد و بردم خونه، افلاین بودم دیدم سوال زیاد پرسیدین جوابتون رو اینجا میدم، دوست پسرمه، میگید نباید میکردی خب بعد یکسال رابطه شب تولدش هیچ کاری نکنم زشت نیست اصلا؟ خونه خودمونم درست نکردم ، رفتم خونه دوستم  باهم درست کردیم، چون فرمون خرابه ، من میدونستم زیاد نمیتونه بمونه ولی ازین ناراحت شدم که انقد زحمت کشیدم حداقل یه قاشق میخورد از کیکه، کیکو گذاشتم صندلی عقب و رفتم خونه، بهشم گفتم ناراحت شدم، خواهشا سرزنش نکنید، محبت کردن بد نیست ولی خب برخورد اون اشتباه بود، هرچند یه بخشیش که خانواده مهمونی گرفتن رو مقصر اون نبود، اینم عکس کیک 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
ولنتاين چي بخرم

حالا میان میگن نه نکن نباید بکنی

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قشنگه مگه کلاس رفتی که انقدر قشنگ کیک درست میکنی...؟

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
حالا میان میگن نه نکن نباید بکنی

خب هر کسی طبق تجربه اش صحبت میکنه 

البته منم نظرم اینه که برای هیچکس نباید زیاد کار بکنی ،فرقی نداره دوست پسرت باشه یا خانواده.....آدم ها اصولا قدرشناس نیستن، مگر یه تعداد انگشت شمار

رفتار شما اشتباه نبوده ایشون خیلی بی ادبن که حتی یه ذره از کیکم نخوردن

اخه تاپیک قبیل اومدن خیلی تحلیل کردن که نباید میکردی چرا کرید ادم نباید رو بده، یه کیکه دیگه ینی چی نباید میکردی،