2777
2789
عنوان

دکتر گوارش خوب بوشهر

4603 بازدید | 9 پست

سلام، من از وقتی برای کنکور درس میخوندم تا الان که دو سال از ازدواجم میگذره گلاب به روتون مدفوعم شل و اسهالی بوده و اغلب اوقات دل پیچه دارم، پیش کلی دکتر گوارش رفتم حتی پیش یکی از بهترین دکترهای گوارش شیراز رفتم و کولونوسکوپی کردم ولی خوب نمیشم یعنی یه مدت کوتاه خوب میشم باز بر می گرده، کسی تجربه ای در این زمینه داره، تو رو خدا اگر خوب شدید بگید پیش کدوم دکتر رفتید؟

باقری قائم میشینه

سلام عزیزم، دکتر باقری که متخصص داخلی هستند، بیماری من مربوط به گوارش میشه، فوق تخصص گوارش خوب میشناسی؟ شیراز یا تهران هم باشه مهم نیست حاضرم برم پیشش، فقط خوبم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش دکتر اسماعیلی نژاد میرم، بیماری کرون دارم، تحت درمانم، دکتر اسماعیلی نژاد بی نظیره

متشکرم، پروانه جون ادرس مطب یا شماره تماس مطب دکتر اسماعیلی نژاد بهم میدی؟

متشکرم، پروانه جون ادرس مطب یا شماره تماس مطب دکتر اسماعیلی نژاد بهم میدی؟

سلام عزیزم، مطب دکتر اسماعیل نژاد میدون امام ، تلفن مطب هم دارم ولی الان فقط اینترنتی نوبت میدن. من مامان هم روده ش زخم داشت اونم پیش آقای دکتر بردم نتیجه گرفت