2777
2789
عنوان

طلای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 62 پست

بنظرم کلا تجدید نظر کن به خونوادت بگو به طلاش کاری ندارم ولی کسی که بعد یک سال و نیم بگه نمیتونم بخرم حتی شده یه طلای ظریف سرویس نباشه نیم ست که میتونه اگه از پس اونم بر نیومد دیگه هیچی 

شوهر منم اگه بیاید ببینید خونوادش جزو افراد متوسط به فقرین ولی برام حدود ۶٠ گرم طلا خرید در واقع برای خودش خرید چون الان داریم خونه میسازیم با همون طلاها و وام 

نداره زن نگیره

کلیپهای فیلم ها و غمگین در روبیکا @safari_lena

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همینجوری بدون درک و لج بازی  با همسرشون و خانواده شوعرشون رفتار میکنن!!! انگار که مثلا دختر پا ...

شما ندونسته قضاوت نکن ک خودتون ی پا سمین

من وقتی شوهرم قبول نکرد چن تیکه جهزیه بگیره 

خب معلومه از طلام نمیگذرم ....

اینجا همه بالا منبر میرن 

فک میکنن واقعا چ خبره و کین

همۀ رنگ‌دانه ‌هایِ زندگی‌ام بنفشِ‌کبود است؛ از تزریقِ ‌خیالِ‌تو ......

زیاد مهم نیس به نظر من به طرف نباید فشار اورد اگهذدوست داشتن در کاره دختره درکش کنه پسره هم بعدا وسعش رسید براش کم کم طلا بخره

من چند نفر میشناسم پسر دختره رفته بودن خرید دوتا از دوستام یکیش دختر خالم بود نقره خریده بودن بعد به همه گفتن طلا سفیذه به کسی چه 

شما ندونسته قضاوت نکن ک خودتون ی پا سمین من وقتی شوهرم قبول نکرد چن تیکه جهزیه بگیره  ...

زندگی مشترک خرجا زیاده

کسی که دست میزاره رو زن باید حداقل حداقلهاشو داشته باشه ..

منتظر ..🤍🍃
منم‌نمیگذرم واقعا.‌مگه‌ خانواده داماد از جهیزیه میگذره؟ دختر باید کلی خرج کنه. داماد یه طلا هم نخره ...

والا

چطور من تمام کمال جهزیه گرفتم سوهرم چوب کبریتی نگرف

اول بسم الله ۳۷گرم طلا میبرم خونه شوهرم اونم از مجردیم

و خعلی چیزای دیگ

ک ممکنه هرکی جا من باشه انجامش نده

امثال من از طلای عروسی میگذرن؟

عمرا.

حتی شده سبک 

ولی باید خرید

من واسه عروسیم شوهرم دستش خالی بود حتی سرویس نقره هم نخریدم خودم بهش پیشنهاد دادم رفتیم استیل خریدیم ...

همه‌ مردا مثل شوهر شما نیستن. بعضیا خرشون از‌ پل بگذره دیگه رنگ عوض‌میکنن. حتما‌ندیدید اینجور مردایی.‌

همسر من همون اول گفت اصلا رو خانواده ی من حساب باز نکن من خودممو خودم، تا جایی که داشته باشم برات کم نمیزارم، سر سرویس عروسیم واقعا پولش نرسید منم نقره برداشتم اصلانم برام مهم نبود 

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

من برای خودم مهم نیست

فقط مهمه که اینایی که ندارن طلا بخرن توقع جهیزیه هم ندارن؟

یا مثلا چون خونه خریدن پول برای طلا ندارن؟

یا قراره جهیزیه رو اونا بدن که دیگه نمیتونن طلا بگیرن؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
همه‌ مردا مثل شوهر شما نیستن. بعضیا خرشون از‌ پل بگذره دیگه رنگ عوض‌میکنن. حتما‌ندیدید اینجور مردایی ...

والااااااااا

برادرشوهرم میگفت نازنین ب کم راضیه ولش  ی پالتو پونصد تومنیم شده میگبرم چیزی نمیگه

چون نازنین ازاوللللل اول شل گرف خیلی مراعات کرد

الانم ک الانه برادرشوهرم پولدارتر شده ولی باز رفتارش عملش درقبال زنش عین گداس

اینارم باید درنظرگرفت

مرد بخاد ازشیطانم بدترمیشه.