2777
2789
عنوان

طلای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 62 پست
والا چطور من تمام کمال جهزیه گرفتم سوهرم چوب کبریتی نگرف اول بسم الله ۳۷گرم طلا میبرم خونه شوهر ...

دقیقا

تازه هیچی ‌نخری فردا همون ‌مادرشوهره عوض تشکر میگه نه چک زدیم ‌نه چونه...عروس اومد به خونه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرار نیست همه مثل شما با هر شرایطی سازگار باشن ..

قرار نیست همه مثل شما شوهر رو بانک ببینن،،،،،،و آدم ناسازگاری باشن ،،،،

در صورتی که خونه پدرشون اینجوری نبودن،،

آدم باید چشم و دل سیر باشه 

بعدشم کسی که از اول همسرش رو شناخته و باهاش ازدواج کرده بی خود می‌کنه با هر شرایطی سازگار نباشه !!!

پس جلسه خواستگاری رو گذاشتن برای چی !!گذاشتن ببینی شوهرت چیکاره است ،،چقدر درآمد داره !!

وقتی طرف می‌دونه شوهرش ندارع باید با شرایط خودش رو وفق بده !!

دقیقا تازه هیچی ‌نخری فردا همون ‌مادرشوهره عوض تشکر میگه نه چک زدیم ‌نه چونه...عروس اومد به خونه.&n ...

بخدااااا....

مهربونی باید با منطق باشه 

ن اینکه باشه نداره دیگ!!!!!

باشه حالا بعدنا جبران میشه‌!!!!

اخه ازکجا معلوم؟که طرفت بعدنا چییییی میزاره توکاست

قدرتومیدونه

یا میگه پخمس بزا هرجور دلم میخاد رفتارکنم 

اینکه ب نداریو کم عادت دادمش

همۀ رنگ‌دانه ‌هایِ زندگی‌ام بنفشِ‌کبود است؛ از تزریقِ ‌خیالِ‌تو ......
قرار نیست همه مثل شما شوهر رو بانک ببینن،،،،،، در صورتی که خونه پدرشون هیچی نداشتن ،،، آدم باید چش ...

الان تو ازکجا میدونی من هیچی ندارم؟

من نداشتم جهزیمو تمام تکمیل نمیگرفتم

نداشتم کلی طلا ازمجردی نمیبردم خونه شوهر

پس وظیفه شوهرم درقبال من چیه؟

وقتی حتی چوب کبریتی نگرفت برام؟ بعنوان جهزیه

من نڟرمو دادم 

و شما ندونسته میای ریپ میکنی فک میکنی هرجا باید دخالت کرد

بخدااااا.... مهربونی باید با منطق باشه  ن اینکه باشه نداره دیگ!!!!! باشه حالا ...

بله عزیزم

یه وقت شما شناخت کامل رو طرف مقابلت داری و دوساش داری میگه فعلا دستم خالیه یه کاری میکنید با هم، طلا هم اصلا مهم نیست

ولی یه وقت یه خانواده وسط زندگی مسرشون هستن دخالت میکنن نظر میدن خونه و زندگی هم نداره پسرشون. جهیزیه کامل هم میخوان اما نوبت به طلا که میرسه یا جشن میگن خودش رو به خاطر یه تیکه طلاکوچیک کرد!! یا مگه ارزشت به طلاست خب این حرفها زور داره و مشخصه یه جای کار میلنگه دیگه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
قرار نیست همه مثل شما شوهر رو بانک ببینن،،،،،،و آدم ناسازگاری باشن ،،،، در صورتی که خونه پدرشون این ...

عزیزم داشتن یه مقدار طلای معمولی اونم بعد از یکسال و نیم  حق طبیعی  هر خانومی هست. و دلیل بر این نیست که همسر رو بانک میبینن. هیچ دلیلی هم بر ناسازگاری و لجبازی نیست. 

من نمی‌دونم منظور شما از چشم و دل سیری چیه! ولی مسلما این صحبتی که کردید نشون دهنده چشم و دل سیری نیست. 

جلسه خواستگاری معمولا برای شناخت از درآمد و نحوه مدیریت مالی همسر بسیار کوتاه و ناکافیه.

الان تو ازکجا میدونی من هیچی ندارم؟ من نداشتم جهزیمو تمام تکمیل نمیگرفتم نداشتم کلی طلا ازمجردی نم ...

گلم شما با چه منطقی به من گفتی قرار نیست همه مثل شما یا هرشرایطی سازگار باشند ؟؟؟؟؟(مگه من رو میسناسی یا دیدی ؟؟)

منم با همون منطق بهت گفتم قرار نیست همه مثل شما شوهر رو بانک ببینین ،،در صورتی که خونه پدرشون اینجوری نبودن 

دخالت رو تو کردی وقتی من رو ریپلای کردی!!!

منم نظرم رو گفتم 

[QUOTE=217581478]گلم شما با چه منطقی به من گفتی قرار نیست همه مثل شما یا هرشرایطی سازگار باشند ؟؟؟؟؟(مگه من رو میسناس ...[/QUOT

بییچارررره بروو دوباره نگا کن اونیک گف سازگاریو این حرفا اون خانوم بالاییه 

ن من

یادم نمیاد تایپکی کسی رو ریپ بزنم ....من نظرمو میدمو میگذرم ن مثل شما

بخدا یمشکلی داری تو.

دعات میکنم بخودت بیای 

حتی ندونسی کی  ریپت زد

فقط دوس داری حرفتو بزور تحمیل کنی...

کاریت ندارم موفق باشی

اگه مشکلی ندارن توهم نصف نیمه جهیزیه بخری توهم طلا نخواه اشکال نداره بگو ما اندازه طلا جهیزیه میدیم شما هیچی نمیخرین منم لطف میکنم چهار تیکه میارم اشکال نداره

👈🤷👉