2777
2789
عنوان

طلای عروسی

2287 بازدید | 62 پست

بچه ها....

شما به خرید طلای عروسی اعتقاد دارید؟

یعنی اعتقاد دارید حتما باید خریده بشه حتی اگه خیلی ظریف و سبک باشه؟

یا نه حتی اگه نخرید هم مهم نیست یا براتون فرق نداره اگه بجاش نقره براتون بخرن...

من هنوز عقد نکردم، ولی خانواده نامزدم بعد از یکسال و نیم که منو معطل کردن واسه جور کردنه پولشون،،،، حال میگن ما اگه پولمون برسه طلا میخریم، اگه نه بجاش نقره بخر....

حالا اگه بگم نه برام مهمه و حتما طلا باشه،،،میگن درک نداره و ارزش خودشو به طلا میدونه....

اگه قبول کنم، خودمو کوچیک کردم....

نمیدونم چیکار کنم

من واسه خودم مهم نیست اصلا 

ولی به نظرت خانوادت قبول می‌کنن؟ بعید می‌دونم

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من نخریدن حسرت شده برام..همه ی دخترا ی دورمون خریدن براشون‌

من ی انگشتر ۲ گرمی که شکست.

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

عزیزم طلا همیشه سرمایه س 

ی انگشتر خوب بردار چون اونو نمیتونی عوض کنی 

نقره نخر

کم کم پول دستت اومد طلا بخر

نمیخام بگم سنگ جلوی پای خودت بندازی ولی اگه توان خرید دو تیکه طلا رو نداره نامزدت فردا وسیله ها و هزار تا خرج دیگه م هست چیکار میکنین

بنظر من اگه می‌دونی نامزدت نداره،،،،،،اصلا خودت رو خراب نکن و رابطه تون رو خراب نکن از الان !!!

چه زندگی هایی که بخاطر طلا و عروسی و خرید از هم پاشیده یا خراب شده !!

طلا چه ارزشی داره ،،،،،

بنظرم مهم همون روابط خوب بین خودت و همسرت هست !!!!

بعد ها همسرت هم ازت یاد میگیره و می‌فهمه که آدم پولکی نیستی 

پولشون به یه طلای ظريف هم نمی رسه؟ 

من واسم نخرن مهم نی ولی اینکه اینجوری دس بسرم کنن بعدم بگن نقره به جای طلا واقعا ناراحت میشم

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 

نداره زن نگیره

از کوچیکترین حقتم بگذری عادت میکنه بگه ندارم ندارم

نگو نه ک هیچچچچچ احدیو نمیشه شناخت

از خریدات تو عقد گرفته تا طلاهات تا جهزیت

همه رو یکی یکی ازسر میکنن

سرسری نگیر

تامام

همۀ رنگ‌دانه ‌هایِ زندگی‌ام بنفشِ‌کبود است؛ از تزریقِ ‌خیالِ‌تو ......

من اصلا برای عروسی طلا نخریدم.

الان که اینقدر گرون شده که ادم واقعا باید ظالم باشه و فکر کندن باشه نه زندگی کردن که از پسر مردم همچین درخواستایی داشته باشه.اگه پسر دستش خالیه واقعا طلا واجب نیست.اما اگر داره میشه به چشم پس انداز بهش نگاه کرد و گرفت.اونم نه اینکه دختر بگه طلای خودمه نمیدم بهت برای روز مبادا.باید شعور دختر برسه که این یه پس اندازه برای زندگی مشترک

توی زندگی شوهرم واقعا جبران کرد