2777
2789
عنوان

طلای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که برام فقط حلقه خریدن هنوز عروسی نگرفتم فکر نکنم خانواده شوهرم برام بخرن واسه جاری بزرگم خریدن به من که رسیده ندارن شاید شوهرم برام بخره حداقل یک گردنبند سبک چون روز عروسی خجالت میکشم هیچی گردنم نباشه 🥲🥲🥲 یه گلی باید به سرم بگیرم دیگه شایدم یک جفت گوشواره خودمو و پول از شوهرم بگیرم یکی بخرم

آدما رو از خوب بودنشون پشیمون نکنیم

عزیزم منم عقدم. به همسرم گفتم تیکه تیکه طلامو بگیره. اون موقع پول نداشت سینه ریز برداشتم الان چند ماه میگذره دستبند برداشتم...خلاصه الان طلام جوره خداروشکر. شما هم با سیاست تیکه تیکه بگیر

بنظر من اگه می‌دونی نامزدت نداره،،،،،،اصلا خودت رو خراب نکن و رابطه تون رو خراب نکن از الان !!! ...

اخه دست بسرش کردن یکساله ب نییت سرویس طلا واقعاا جای تفکر داره این زندگیی چون گولش زدن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
تفکر سمی و وحشتناکت واقعا عذاب اوره

.

ب شما مربوطه؟

نکه من تفکر شمارو قبول دارم!!!!!

همین اول بسم الله بگن ندارم ندارم فردا هم میگن

کم نیست ازاین دسته ادما

پس نڟرتو بده و با نڟر کس دیگ کاری نداشه باش

همۀ رنگ‌دانه ‌هایِ زندگی‌ام بنفشِ‌کبود است؛ از تزریقِ ‌خیالِ‌تو ......

بستگی به خودت داره 

خودت اگه برات مهمه میشه حسرت رو دلت و همش فکر می‌کنی کم گذاشتن 

اگه نه اصلا برات مهم نیست مشکلی نداره ولی اگه نتونستی طلا بخری نقره به نظرم نخر چون برا فروش اصلا ارزشش رو نداره 

نمیدونم واقعا عروس های اون یکی براشون چیکار کردن ؟ 

شایدم با این حرفشون فقط می‌خوام از سر خودشون باز کنن که بگن تو خودت نخواستی 

اینا همه به شناخت خودت از اونا ربط داره  

میتونم بگم اینا برا همه ی عروس ها مهمه  

البته از حق نگذریم طلا خیلی گرون شده 

منم نامزدی بهم گفتن برا عروسی میدیم 

چشمم آب نمیخوره 😐 ولی عروس های قبلی چون دادن زشته براشون😂

البته مامانت فراموش نمیکنه 

من مامانم هنوز که هنوزه بهم میگه ببینم عروسی چیکار میکنن🤭

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
تفکر سمی و وحشتناکت واقعا عذاب اوره

همینجوری بدون درک و لج بازی  با همسرشون و خانواده شوعرشون رفتار میکنن!!!

انگار که مثلا دختر پادشاه هستن !!!

بعد انتظار دارن شوعرشون و خانواده شوعرشون حلوا حلواشون کنن بزارن تو سرشون !!!

آخرسر هم میان میگن ما فرشته بودیم و لی خانواده شوعرمون خوب نبود ،،،شوهرمون فلان بود بهمان 

کسی که نتونه برای عروسیش دوتا تیکه طلا برای خانمش بخره،توان مدیریت زندگی رو هم نداره و نمیتونه از پس هرینه های زندگی مشترکشون بر بیاد‌

البته این نظر منه

خیلیا با هرشرایطی ‌میسازن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

واسه خودم مهم نبود چون عاشق همسرم بودم خودم خریدم.ولی اگه عاشقی قبول کن چون حقیقت اینه که خونواده ی همسرت اگه از الآن زیر بار وظایفشون نرن تا آخر دست تنهایی خودتی و همسرت ببین میتونی و تحملش را داری یا نه؟!! منم همه کارام را خودم کردم خرید طلا عقد و عروسی ولی خب عاشق همسرم بودم و این بی توجهی خونوادش واسم مهم نبود شما ببین شخصیت خودت میپذیره تا آخر یا نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من واسه عروسیم شوهرم دستش خالی بود حتی سرویس نقره هم نخریدم خودم بهش پیشنهاد دادم رفتیم استیل خریدیم

الان بعد ۴ سال دو تا سرویس طلا دارم و یه عالمه طلاهای سنگین که حدود ۴۰۰ گرم میشه 

یعنی چی که فکر میکنی کوچیک میشی؟؟؟ بعدا دستش میاد واست میخره دیگه

خدایا شُکرت ❤