2777
2789
عنوان

افزایش قد

857 بازدید | 5 پست

سلام و روز خوش خدمت تمامی دوستان

من یه پسر ۲۱ ساله هستم.

خواستم بدونم که آیا افزایش قد میتونم داشته باشم، چون که من زیر نظر آقای دکتر توکلی بودم ، طی ۴ ماه با بسته بودن صفحات رشدم، ۲ سانتی متر بلندتر شدم و حتی بعد یکسال از اون زمان یک میل هم کوتاه نشدم، اما مسئله اصلی هزینه های این دکتر بود که هر دوره برای من با دارو و همه چیزش به ۳ میلیون می‌رسید. اما زیاد تو همین نی نی سایت چک کردم، ولی مثل اینکه آمپول هم جایگزین خوبی نیست، اپلیکیشنی هم دانلود کردم که تو بازار بوده و کلی جواب گرفتند، اگه تونستم عکسشو میذارم اما این مدل افزایش قد که تو اپلیکیشن هست، افزایش قضروفی هستش، دوستان عزیز اگر امکانش هست نظر بدید. راهکار، تجربه خودتان و اطرافیانتان از راه های که برای افزایش قد رفتند.

قد قبلیم ۱۶۹.۵ بودش 

الان ۱۷۱.۵ هست

( اما از نظر عضله و چارشونگی خیلی بهترم (نسبت به قدم، به همین دلیل قصد دارم بلندتر بشم)

امیدوارم که راهنمایی کنید. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون بابت اشتراک گذاری تجربه تان 🙏

جناب ، منم یه تاپیک با همین موضوع دارم که بعضی ها تجربیات خودشون رو گفتن و من هم تمام کارهایی که تا الان انجام دادم نوشتم، برنامه غذایی که دکتر توکلی داده رو سعی کردم همش رو بنویسم ، شما از چند تا پکیج ایشون استفاده کردید؟ لیست خوراکیها رو تو صفحات آخر گذاشتم ممکنه نگاه کنید و اگر چیزی جا انداختم رو بگید تا اضافه کنم تا بلکه ، بقیه استفاده کنن و باقیات صالحاتی باشه برامون  

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
ممنون بابت اشتراک گذاری تجربه تان 🙏

تو این صفحه برنامه غذایی دکتر توکلی رو گذاشتم، منتظر نظرات سازنده شما هستیم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4965289/افزایش-قد?page=41

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد