2777
2789
عنوان

افزایش قد

854 بازدید | 5 پست

سلام و روز خوش خدمت تمامی دوستان

من یه پسر ۲۱ ساله هستم.

خواستم بدونم که آیا افزایش قد میتونم داشته باشم، چون که من زیر نظر آقای دکتر توکلی بودم ، طی ۴ ماه با بسته بودن صفحات رشدم، ۲ سانتی متر بلندتر شدم و حتی بعد یکسال از اون زمان یک میل هم کوتاه نشدم، اما مسئله اصلی هزینه های این دکتر بود که هر دوره برای من با دارو و همه چیزش به ۳ میلیون می‌رسید. اما زیاد تو همین نی نی سایت چک کردم، ولی مثل اینکه آمپول هم جایگزین خوبی نیست، اپلیکیشنی هم دانلود کردم که تو بازار بوده و کلی جواب گرفتند، اگه تونستم عکسشو میذارم اما این مدل افزایش قد که تو اپلیکیشن هست، افزایش قضروفی هستش، دوستان عزیز اگر امکانش هست نظر بدید. راهکار، تجربه خودتان و اطرافیانتان از راه های که برای افزایش قد رفتند.

قد قبلیم ۱۶۹.۵ بودش 

الان ۱۷۱.۵ هست

( اما از نظر عضله و چارشونگی خیلی بهترم (نسبت به قدم، به همین دلیل قصد دارم بلندتر بشم)

امیدوارم که راهنمایی کنید. ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بابت اشتراک گذاری تجربه تان 🙏

جناب ، منم یه تاپیک با همین موضوع دارم که بعضی ها تجربیات خودشون رو گفتن و من هم تمام کارهایی که تا الان انجام دادم نوشتم، برنامه غذایی که دکتر توکلی داده رو سعی کردم همش رو بنویسم ، شما از چند تا پکیج ایشون استفاده کردید؟ لیست خوراکیها رو تو صفحات آخر گذاشتم ممکنه نگاه کنید و اگر چیزی جا انداختم رو بگید تا اضافه کنم تا بلکه ، بقیه استفاده کنن و باقیات صالحاتی باشه برامون  

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
ممنون بابت اشتراک گذاری تجربه تان 🙏

تو این صفحه برنامه غذایی دکتر توکلی رو گذاشتم، منتظر نظرات سازنده شما هستیم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4965289/افزایش-قد?page=41

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد