2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268925 بازدید | 1594 پست
وای پس رو من که اصلا اثر نداره 😭به یه دکتر دیگه زنگ زدم اون گفت اره مورد داشته که افزایش قد داشتن ا ...

اصلا انرژی منفی نده، دیگه هرگز نگوو اثر نداره، میشه لطفا برنامه غذایی رو که دکتر بهت داده اینجا بگی، ممنون میشم، دکتر گفته وزنتو زیاد کن؟؟ مگه به دلخواهه، خوب باید اشتها داشته باشی، دختر من تقویتی که خورد اشتهاش هم خوب شد، فولیک اسید هم تاثیر داره رو اشتها، مولتی ویتامین یا داروهای دیگه نداده بهت؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
من برای حجامت که تو تاپیکا میگشتم اینارو دیدم البته خیلی زیادن ولی چندتاشونو میفرستم  ...

چه جالب ، ایشالا که اثر داشته باشه، آخه تو بعضی تاپیکا دیدم برا تبلیغ میان این حرفارو میزنن طرف اومده دو تا تعریف الکی کرده کاملا متوجه میشم از طرف دکتر هستن و دارن تبلیغ بخودی میکنن، البته بحث حجامت فرق داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا انرژی منفی نده، دیگه هرگز نگوو اثر نداره، میشه لطفا برنامه غذایی رو که دکتر بهت داده اینجا بگی، ...

یه شربت برای معده داده بود  چندتا چیز دیگه که اشتهام زیاد بشه اما من نمیدونم چم شده اصلا نمیتونم زیاد غذا بخورم ..برنامه رو گمش کردم ولی مثلا شبی یه لیوان شیر بادوم یا شیر سنجد باید بخورم ..مویز و انجیر و بادوم و اینام بود تو برنامه بقیشو یادم نمیاد ..اها نخودم بود 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
چه جالب ، ایشالا که اثر داشته باشه، آخه تو بعضی تاپیکا دیدم برا تبلیغ میان این حرفارو میزنن طرف اوم ...

اره تبلیغا که مشخصن کلا ولی اینا بعضیاشون تجربیات خودشون بود و اسمی از دکتر نیاورده بودن 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
پایینتر گفتم مامانم قبول نکرد ..میگه اگه لازم باشه خود دکتر میگه دیگه 

دکتر طب سنتی بوده؟؟ عجیبه من دو تا دکتر حضوری رفتم یکی هم تلفنی همه به بادکش اشاره داشتن، حالا بعضی بیشتر بعضی کمتر، اولین دکتر پشت نسخه داروها نوشته بود، بعد از اینکه دریا جان @دریایبیکران  

گفت رفتم برگه رو دوباره با دقت دیدم که بله اونم برام نوشته بوده، دریا جان هم به توصیه پزشکش داره تو خونه انجام میده برای  دخترش

دکتر طب سنتی بوده؟؟ عجیبه من دو تا دکتر حضوری رفتم یکی هم تلفنی همه به بادکش اشاره داشتن، حالا بعضی ...

اره دکتره طب سنتیه 

یه شربت برای معده داده بود  چندتا چیز دیگه که اشتهام زیاد بشه اما من نمیدونم چم شده اصلا نمیتون ...

اتفاقا دکتر منم این هفته نخود رو گفت، آهن رو هم تاکید کرد، گفت فیفول یا یه قرص آهن دیگه هم که اسمشو یادم رفته گفت خوبه

جآنم 

جانت بی بلا، گفتم شاید دنبال بحث افزایش قد باشین، از یه مرکز حجامت اطلاعات و عکس گرفتم که چه نقاطی باید بادکش انجام بشه ، شاید به دردتون بخوره

یه شربت برای معده داده بود  چندتا چیز دیگه که اشتهام زیاد بشه اما من نمیدونم چم شده اصلا نمیتون ...

راستی این دکتری که رفتم، گفت قارچ، ذرت و ادویه های تند ممنوعه برای ا ونایی که دنبال افزایش قد هستن، ادویه رو دکتر قبلیم هم گفته بود اما قارچ رو چرا گوف؟؟ ما به تازگی هفته ای یک کیلو قارچ میخریم، بچه ها دوست دارن، قارچ، ذرت!! آخه چرا  

راستی این دکتری که رفتم، گفت قارچ، ذرت و ادویه های تند ممنوعه برای ا ونایی که دنبال افزایش قد هستن، ...

عه قارچو نمیدونستم ..ولی چیپس و پفک و سس و نوشابه و ابمیوه های صنعتی  و شکلاتای رنگی ممنوع ..واسه من ماکارونی رو هم ممنوع کرد نمیدونم حالا برای قد بوو یا اشتهام 

راستی من به دوتا دکتر طب سوزنی زنگ زدم گفتن برای افزایش قد انجام نمیدن😢یکیشون گفت برای قد باید حجامت کنی گفتم حجامتم میکنم گفت ما طب سوزنی برای افزایش قد انجام نمیدیم 

راستی من به دوتا دکتر طب سوزنی زنگ زدم گفتن برای افزایش قد انجام نمیدن😢یکیشون گفت برای قد باید حجام ...

دکتر من که گفت طب سوزنی باشه حالا برا بعدا،(من نپرسیدم اصلا یادم نبود، خودش یه اشاره ای کرد) نپرسیدم ازش که خودتون انجام میدین طب سوزنی؟، ازش پرسیدم فایده داره؟، یه من منی کرد، گفت فعلا همین حجامت رو پیش ببر، انجام بده