من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
عزیزم بنطرتون واقعا حجامت تاثیر داره ؟ اونجا تو درمانگاه مواردی دیدین که با حجامت قد کشیده باشن یا ...
نه اصلااا تاکید نکرد که تاثیر داره، یه جای دیگه رفته بودم ، شماره یکی از دکتراشون رو داد و گفت 9 تا 10 شب ویزیت تلفنی انجام میده، زنگ زدم خوب خیلیی وقت نزاشت ولی اون ادعا کرد بله من مورد داشتم افزایش قد داشته !!! راستش پیش اون نرفتم و منم دیگه دارم ناامید میشم انگار هیچی بجز ژنتیک تاثیر نداره دخترم چند وقته روی 155 مونده، البته از نوزادی خیلیییی ریز و ضعیف بود، الانم به موقع نمیخوابه ، داروها و ورزش رو هم که جدی نمیگیره، حالا حجامت هم برای دل خودم انجام میدم راستش خیلییی ناامیدم که 160 که سهله لااقل 158 بشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چجوریه اخه دکتر من به روزا تاکید نکرد فقط گفت نیمه دوم ماه قمری
حالا ضرر که نداره من دستگاه بادکش 16 لیوانه گرفتم 80 هزارتومن، تو سایتا حداکثر 90 بعضی جاها تا 120 هم زده بودن همونو، بخر تو خونه بده بادکش کنن ، شما که داری زحمت حجامت رو میکشی بادکش هم بکن ضرر نداره
نه اصلااا تاکید نکرد که تاثیر داره، یه جای دیگه رفته بودم ، شماره یکی از دکتراشون رو داد و گفت ...
وای پس رو من که اصلا اثر نداره 😭به یه دکتر دیگه زنگ زدم اون گفت اره مورد داشته که افزایش قد داشتن اما نشد پیش اون برم و چون تعریف این دکترو خیلی شنیده بودم رفتم پیش این برنامه غذایی و اینا نوشت و گفت حتمااااا بلندتر میشی ولی اول باید کمبود وزنتو درست کنی ..منم هرکار میکنم وزنم بیشتر نمیشه دکتر هی غر میزنه دفعه قبلی که رفتم گفت اگه وزنتو درست نکنی حجامت بی فایدس ...منم نمیدونم چیکار کنم دیگه از یه طرف معدم به هم ریخته میل ندارم از یه طرف اگه نخورم خب ممکنه اثر نذاره