2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269109 بازدید | 1595 پست
خوشم اومد گل گفتی، اصلا نباید به حرفای خودش اهمیت بدم، فقط خیلی اذیت میشم که مرتب بگم زینکت رو خوردی ...

اره داداشمم همینجوریه هی باید بهش بگی خوردی یا نه ..من و داداشم هردو داریم حجامت میکنیم ..نمیدونم شاید دکترا فرق میکنن ولی واسه ما سه بار عام یه بار کمر یه بارم ساقین

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://clinichakim.com/ اینجا طب سوزنی داره، دکتر علیزاده اگه اشتباه نکنم

این دفعه که برم از دکتر خودم میپرسم انجام میده یا نه ..شما تهرانین؟ من تهران نیستم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
این دفعه که برم از دکتر خودم میپرسم انجام میده یا نه ..شما تهرانین؟ من تهران نیستم 

بله عزیزم من تهران هستم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

سلام عزیزدلم خوبین

خلنمی یه سوال ازتون داشتم

دخترگلتون با حجامت چقدر قد کشید ؟یعنی چندسانت

چندبار حجامت کرد و کجاها رو و به فاصله چند روز

میشه خواهش کنم جواب این سوالهای منو بدین ممنون میشم 

خدای مهربونم دوستت دارم
سلام عزیزدلم خوبین خلنمی یه سوال ازتون داشتم دخترگلتون با حجامت چقدر قد کشید ؟یعنی چندسانت ...

سلام امیدوارم بیای ، خیلییی جالبه این 5شنبه درمانگاه طب سنتی حکیم بودم و جواب کجاهای بدن و چند روز  حجامت کردن رو آوردم

اره داداشمم همینجوریه هی باید بهش بگی خوردی یا نه ..من و داداشم هردو داریم حجامت میکنیم ..نمیدونم شا ...

تاری خانم بیا گلم یه سری اطلاعات گرفتم درخصوص حجامت و بادکش شاید بد نباشه که بدونی

نازنین جون ممنون که تجربیات ارزشمند خودت و با ما به اشتراک گذاشتی  کاملا مشخصه که از کاربرای ف ...

شکوفه جان

خوب من عکس رو میزارم امیدوارم اونایی که به دنبال حجامت برای قد هستن ببینن، من تگ کردن بلد نیستم، اگه کسی میدونه یادم بده ثواب داره

من این 5شنبه رفتم کلنیک طب سنتی حکیم پیش دکتر صادقی، متاسفانه حجامت رو توصیه کرد شنبه که روز حریزان هست انجام بدم ، اومدم خونه، دخی پِری شد و شنبه هم نمیتونم ببرمش حجامت، دکتر بهم گوف از یکی از همکاراشون بادکش رو یاد بگیرم و تو خونه براش بادکش کنم

اول با روغن بادام شیرین یا روغن کنجد چرب کنم و 3 بار بادکش سرد انجام بشه بعد از اون یک بار بادکش گرم و نقاطی هم که برای افزایش خونسازی و افزایش قد باید بادکش بشه رو رو کاغذ برام کشید که الان عکسه همرام نیست ، اونو بعدا عکس میگیرم و میزارم اما الان عکسی که برام واتساپ کرد رو میزارم اینجا

وااای باورم نمیشه تونستم عکس بفرستم، البته بعد از کلی پیام خطا///

به نظرم عکس خیلیییییی مهمیه، میتونه کمک کنه

وااای باورم نمیشه تونستم عکس بفرستم، البته بعد از کلی پیام خطا///  به نظرم عکس خیلیییییی مهمیه ...

عزیزم بنطرتون واقعا حجامت تاثیر داره ؟

اونجا تو درمانگاه مواردی دیدین که با حجامت قد کشیده باشن یا اینکه خودشون گفکن واقعا تاثیر داره 

منم تهران هستم اگه جایی که رفتین خوبه منم پسرم رو ببرم ؟

گفتن چقدر افزایش قد خواهد داشت با حجامت ؟

خدای مهربونم دوستت دارم