من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
خوشم اومد گل گفتی، اصلا نباید به حرفای خودش اهمیت بدم، فقط خیلی اذیت میشم که مرتب بگم زینکت رو خوردی ...
اره داداشمم همینجوریه هی باید بهش بگی خوردی یا نه ..من و داداشم هردو داریم حجامت میکنیم ..نمیدونم شاید دکترا فرق میکنن ولی واسه ما سه بار عام یه بار کمر یه بارم ساقین
من این 5شنبه رفتم کلنیک طب سنتی حکیم پیش دکتر صادقی، متاسفانه حجامت رو توصیه کرد شنبه که روز حریزان هست انجام بدم ، اومدم خونه، دخی پِری شد و شنبه هم نمیتونم ببرمش حجامت، دکتر بهم گوف از یکی از همکاراشون بادکش رو یاد بگیرم و تو خونه براش بادکش کنم
اول با روغن بادام شیرین یا روغن کنجد چرب کنم و 3 بار بادکش سرد انجام بشه بعد از اون یک بار بادکش گرم و نقاطی هم که برای افزایش خونسازی و افزایش قد باید بادکش بشه رو رو کاغذ برام کشید که الان عکسه همرام نیست ، اونو بعدا عکس میگیرم و میزارم اما الان عکسی که برام واتساپ کرد رو میزارم اینجا