من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
خواسش میکنم گلم راستی اون لیوانهایی که گرفتی فک کنم برای بادکش سرده درسته؟ ولی شما باید دختر ...
سلام دریا جان ، خیلیی ممنونم که گفتی، فکر میکردم چقده زبل خان شدم، راه میانبر و راحت پیدا کردم، یعنی فرق داشته و من نمیدونستم مگه تو مراکز حجامت با دستگاههای برقی این کارو نمیکنن؟ تفاوتش رو سرچ زدم ببین چی پیدا کردم
بادکش دو نوع گرم و سرد دارد، میگوید: بادکش به طور کلی باعث گرمشدن موضع میشود، اما تفاوت انواع سرد و گرم آن در این است که در بادکشهای گرم از یک منبع گرمادهنده مقداری حرارت مصنوعی به موضع بادکش داده میشود که باعث گرمای مضاعف یا گرمتر شدن ناحیه بادکش میشود که این گرمای مصنوعی در بادکش سرد به بدن داده نمیشود و انتخاب آن به نوع بیماری، مزاج فرد و نظر پزشک معالج مربوط میشود.
نازنین جون ممنون که تجربیات ارزشمند خودت و با ما به اشتراک گذاشتی کاملا مشخصه که از کاربرای ف ...
ممنون شکوفه جان از لطفت، راستش پیش خودم میگم، چقده بعضی دکترا پولکین، من هر بار پیش توکلی رفتم زیر یه میلیون هزینه نکردم، میگم چه اشکالی داره کمتر دندون گرد باشن هزینه معقولتری بگیرن بجاش خیلیهااا بتونن مراجعه کنن، مگه بده ایرانیها قد بلند باشن، دکتر غدد که نوشتم تو مطبش کلی معطل میشدیم ، یه بار به خواب به موقع اشاره نکرد، اون که میدونه علت مراجعه ما فقط افزایش قد بود، باید 4 تا برنامه تغذیه مناسب بدن اما دریغ ...
سلام دریا جان ، خیلیی ممنونم که گفتی، فکر میکردم چقده زبل خان شدم، راه میانبر و راحت پیدا کردم، یعنی ...
راستش عزیزم چیزی که به من یاد دادن تو مطب دکتر بادکش گرم بود که گفتن خوبه اون مراکز حجامت فقط برای موقعی که حجامت میکنن از اودستگاهای برقی استفاده میکنن والا من چیزی که دیدم خانمها هم میان بادکش براشون بادکش گرم انجام میدن 😁حالا اشکال نداره زبل خانم برو استکان بگیر بادکش گرم انجام بده
سلام دخترتون اومد برای حجامت؟ تا الان یک جلسه رفته؟ شنیدم طب سوزنی برای افزایش قد خوبه شما اطلاعی ن ...
سلام تاری جان، فعلا فقط یه جلسه حجامت کردم، این دو هفته قبل که به هر دلیلی نشد اما این 5شنبه برای ساعت 10 صبح کلنیک حکیم براش وقت دکتر طب سنتی گرفتم، همونجا 4شنبه دکتر طب سوزنی هم داره، اما کمی وقت گرفتن سخته، خودم هم ذهنم درگیره که چرا 4شنبه پیش طب سوزنی وقت نگرفتم، متاسفانه مشکل من اینه که دخملی خودش میگه مگه من چمه ، چرا منو اینقده دکتر میبری، اسم طب سوزنی رو بیارم باز هم بداخلاقیهاش زیاد میشه، حجامت رو با هزار بدبختی راضیش کردم، بادکش هم چون دریا جان گفتن باید بادکش گرم باشه بعد از 3 یا 4 باری که تو خونه خودم انجام دادم ، فعلا قطع کردم تا ببینم دکتر این هفته چی میگه
سلام تاری جان، فعلا فقط یه جلسه حجامت کردم، این دو هفته قبل که به هر دلیلی نشد اما این 5شنبه برای سا ...
سلام پس منم دنبال بگردم ببینم کجا طب سوزنی انجام میدن ..من اصلا دردش برام مهم نیست حجامتم که انجام دادم درد حس نکردم اگه قرار بلشه قدم بلند بشه حاضرم هرروز حجامت و طب سوزنی انجام بدم😂نمیدونم شایدم دختر شما بهتره که خودشو اذیت نمیکنه و نتیجه بهتری بگیره ..ولی به نظرم بیخیال نشین به حرفش گوش ندین راضیش کنین بیاد که بعدا پشیمون نشه از فرصتی که از دست داده
اره تا الان ۳ بار حجامت عام انجام دادم بعدی کمر بعدی ساقین ..ماهی یکبار انجام میدم دکتر چیزی در مورد اینکه تو تابستون حجامت نمیکنن نگفت ولی گفت روزای ۱۷.۱۸.۱۹ قمری انجام بشه