2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268990 بازدید | 1595 پست
دکتر من که گفت طب سوزنی باشه حالا برا بعدا،(من نپرسیدم اصلا یادم نبود، خودش یه اشاره ای کرد) نپرسیدم ...

اره مثل اینکه برای قد خیلی تاثیر نداره و انجام نمیدن 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم راجع به قد دخترتون نگران نباشید من 13 -14 سالگی پریود شدم و تا الان که تقریبا 17 سالمه 1 ...

امیدوارم همینطور باشه که میگید، 10، 15 سانت بعد از پریود ، عااالی بوده

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام عزیزم ببین برای قدش ساب گوش بده منم دخترم ۳۱ خرداد پری شد کلاس شیش رو تموم کرده و داره میره ۷ ا ...

برای سن به این کمی اشکالی نداره؟ چنددرصد احتمال میدید که واقعی باشه ؟ چقدر اطلاعات در مورد ساب دارید؟ 

برای سن به این کمی اشکالی نداره؟ چنددرصد احتمال میدید که واقعی باشه ؟ چقدر اطلاعات در مورد ساب دارید ...

ببخشید که دیر جوابتونو دادم والا منم از یکی شنیدم می‌گفت قدم 160 بوده الان شده 170 نه دیگه برای این سن اگه پایینشو  نگاه کنی نوشته  برای چه سنی خوبه  اگه اینستا داری پیج های خوبی داره بعضیهاشون که میگن تو 6 هفته 5 سانت رشد می‌کنی حالا ما میانگینشو میگیم 3 سانت،اتفاقا اینقد صداش آرامش میده 

سلام دوستان دکتر غدد اطفال خوب سراغ دارین؟ برای بلوغ زودرس میخوام

ببین اصلا آمپول هورمونی  یا برای خودت یا کوچولوت نزنی هاااا ما دختر فامیلامون زده بود بلوغش افتاده بود عقب الان بیچاره پلاکته خونش پایینه شبی 1 میلیون میدن  تا هم بستریش کنن هم براش خون تزریق کنن 

سلام خانمی 

من الان چهار ماهه پری میشم ۱۳ ساله و دو ماه دارم 

از اون موقع تا حالا ۴ و نیم سانت رشد داشتم 

قدم الان  صد پنجاه و هفت 

خواهرم  خیلی کوتاهه نه سالشه ۱۲۵ امسال میره چهارم من خودم چهارم بودم صد سی و دو بودم میخوایم ببریم حجامت

شما بردی کلا چند سانت رشد کرد دخملتون ؟

من ۳ تا بچه دارم برای قد همه شون دارم حرص میخورم😅

پسر بزرگم ۲۰ سالشه که دیگه فکر نکنم قد بکشه

از بچگی جزء قد بلندا بود

من فکر میکردم قدش ۱۹۰ بشه ولی الان ۱۷۸ هست ،البته از من و پدرش خیلی بلندتره خداروشکر

پسر دومم الان ۹ سال و ۸ ماهشه

از بچگی تا الان منو پیر کرده با تغذیه ش

الان میوه نمیخوره ولی غذا میخوره دیگه کمی تپل شده

قدش ۱۳۴ هست

دخترم ۶ سال و ۷ ماهشه

لاغره

قدش ۱۱۶ هست

این دو تا کوچولوهام تو کلاس و فامیل جزء قد کوتاها هستن

برعکس داداششون!!!

گفتم اون که همیشه بلندتر از همه بود قدش خیلی بلند نشد،حالا اینا دیگه چی میخوان بشن😕

حالا سوالم اینه که قرصای تقویتی که گفتین

امگا ۳ و ویتامین دی،کلسیم و زینک و آهن رو با چه دوزی باید بهشون بدم؟

حتما آزمایش لازمه؟

من خودم مدتی هست مثلا یبار شربت استئوکر میدم ،تموم شد بعد دو هفته دو بسته زینک میدم و هفته ای یه دونه آهن

یکم منو هم راهنمایی کنید

راستی قد من و همسرم ۱۵۸ و ۱۷۰ هستیم

سلام دخترتون در چه حاله؟ من امروز حجامت ساقینو انجام دادم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
سلام دوستان دکتر غدد اطفال خوب سراغ دارین؟ برای بلوغ زودرس میخوام

من اصلا تجربه خوبی از دکترای غدد ندارم، پیش دکترای زیادی هم بردم دخترمو که اسماشون یادم نیست و با کلی تحقیق انتخابشون کردم، آخرین دکتری که به صورت مداوم رفتم پیشش دکتر ربانی بود که تو همین تاپیک هم گفتم نظرمو در موردش، تو لینک زیر چند نفر در مورد دکترای غدد نظر گذاشتن، امیدوارم به دردتون بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/826043/دکتر-خیلی-خوب-متخصص-غدد-میخوام-در-تهران?page=2

سلام خانمی  من الان چهار ماهه پری میشم ۱۳ ساله و دو ماه دارم  از اون موقع تا حالا ۴ و نی ...

بخند جان تا به الان دوبار حجامت عام انجام دادم، حجامت لاله گوش رو باید با حجامت دوم انجام میدادم که دخترم نذاشت گفت بعدا میام و دیگه نرفتیم، الان باید 40روز بگذره تا ببرمش برای حجامت ساکرال، فکر کنم ده روز دیگه باید بگذره، هنوز هیچچ تفاوت خاصی ندیدم، تغییر قدی نداشته امیدوارم بعد از انجام حجامت ساکرال و بعد ساقین اتفاقای خوبی بیافته