2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269108 بازدید | 1595 پست
من ۳ تا بچه دارم برای قد همه شون دارم حرص میخورم😅 پسر بزرگم ۲۰ سالشه که دیگه فکر نکنم قد بکشه از ...

قد 178 برای پسرا خوبه که جای نگرانی نداره، اونا هم انشاءالله به داداششون برن و قد بلند بشن، حالا حالا وقت دارن، در مورد دوز دارو هم بنظرم زیر نظر دکتر استفاده کنید بهتره، من الان زینک روزی یه دونه ، مولتی یه دونه، ویتامین دی هفته ای یه بار میدم(که تموم شده باید بگیرم) قرص opovit هم روزی یکی که البته میگه قرصش بزرگه نمخوره شربت استئوکیر خودم دارم بهش میدم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
من ۳ تا بچه دارم برای قد همه شون دارم حرص میخورم😅 پسر بزرگم ۲۰ سالشه که دیگه فکر نکنم قد بکشه از ...

روی بعضی بسته های داروها نوشته کودک ، بزرگسال هرکدوم چقدر باید مصرف کنن ، گوگل هم میتونی سرچ کنی، اما مطمئنترین و بهترینش با دستور پزشکه، اعتراف میکنم خودم گاهی از دکتر گوگل میپرسم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دخترتون در چه حاله؟ من امروز حجامت ساقینو انجام دادم 

چه خوب به سلامتی، حتما بهم گفتی که قبلا چه حجامتایی رو انجام دادی، شرمنده فراموش کردم اگه ممکنه بگو حجامتهای قبلیت چی بوده و با چه فاصله ای انجام دادی؟

سلام دخترتون در چه حاله؟ من امروز حجامت ساقینو انجام دادم 

من که متاسفانه برای بادکش خیلی تنبلی میکنم و اغلب یا وقت ندارم یا فراموش میکنم براش انجام بدم، اون هم کامل طبق اون شکلی که مرکز حجامت گفت انجام نمیدم آخه خودش هم همکاری نمیکنه خیلی نق میزنه ، فقط پشتش رو بادکش میکنم،

حدود 30 روز از حجامت عامش گذشته حدود ده روز دیگه باید برم برای حجامت ساکرال ، 40 روز بعد از ساکرال ، حجامت ساقین نوشته برام

برای حجامت عام، باید همون روز حجامت لاله گوش رو هم انجام میدادم که نذاشت گفت بریم هفته بعد میام که نتونستم برم، از دکترش پرسیدم چه کنم ؟ حجامت لاله گوش رو انجام ندادم با ساکرال انجام بدم ، گفت نه مهم نیست اصلا

حجامت کردن هم دردسرهای خاص خودش رو داره، باید اون روز اصلا لبنیات یا تخم مرغ نخورده باشن، نیمه ماه دوم قمری باشه میگن بهتره و مهم‌اینکه اخر و اول ماه قمری نباشه، نمیدونم چرا بعضی مراکز نمیگن لبنیات و تخم مرغ رو، من دو یا سه جا برا حجامت مراجعه داشتم فقط یکیشون (کلنیک حکیم) ازم پرسید ، که اتفاقا اون روز دخترم صبحونه پنیر خورده بود گفت نیا، یه روزی که صبحونه عسل، حلوا ارده ، خورده بیاید برای حجامت

سلام اسی خاهر من دوازده سالشه دقیق دوسه ماهی هس پریود میشه قدش تقزیبا ب 150 

رسیده

از یه متخصص پرسیدم گف که باید جلوی پریود شدنشو چن وقتی بگیریم تا صفحات رشدش بسته نشدن دارو و ... بدیم؟

مامانم میگه توی بارداری و اینا تو اینده براش مشکل پیش میاد دیگه نبردیمش

نظر شما چیه؟

این یکسال و نیمم تپل شده

چ ورزشی براش خوبه 

حیاطم نداریم 

سلام اسی خاهر من دوازده سالشه دقیق دوسه ماهی هس پریود میشه قدش تقزیبا ب 150  رسیده از یه متخص ...

مطمئنی متخصص بوده گفته باید جلوی پریود شدن رو بگیره؟؟ متخصص میدونسته پریود شروع شده و اینو گفته ؟؟؟ تعجب میکنم چون دکترای غددی که من رفتم اعتقاد نداشتن گویا برای اونایی که تو سن خیلییی پایین پریود بشن این کارو میکنن، 12 سال خیلی زود نیست، البته من اصلا دانشش رو ندارم، و فقط براساس تجربه شخصیم میگم، دختر منم حدودا سیزده ساله بود که با نگرانی رفتم پیش ربانی دکتر غددش گفتم دکتر چه کنم ، چرا پریود شد پس، آمپولی هورمونی ، اصلا اهمیت نداد گفت هیچیی لازم نیست

گفتم دو سانت بلند شده فعلاً دوبار پشت گوش انجام دادهو بین اونها یه بار حجامت عام،توی ۴۵ روز ۳ بار ا ...

چقدر نظر دکترا با هم متفاوته توی 45 روز سه بار حجامت!!! درست متوجه شدم؟؟؟؟ دکتر من که بین هر حجامت گفته 40 روز فاصله!

مطمئنی متخصص بوده گفته باید جلوی پریود شدن رو بگیره؟؟ متخصص میدونسته پریود شروع شده و اینو گفته ؟؟؟ ...

اره گلم من بردمش متخصص بعد اینو که گفت دیگه ادامه ندادم چون مادرم نذاشت 

اخه پریود شدن بنظر خودم ربطی نداره فقط صفحات رشد مهمه تا کی غضروفی هستن

حالاپیشنهاد شما چیه ؟

شیر خالی نمیخوره شیرکاکایو زیاد میخوره شاید روزی پنج شیش تا 

گوشت قرمز زیاد نمیخوره گوشت سفید دوسداره

هنوز قرص اهن و اینا ندادیم بهش

ورزشم بخاطر کرونا فعلا نمیکنه و تپل شده ی کم

سلام اسی خاهر من دوازده سالشه دقیق دوسه ماهی هس پریود میشه قدش تقزیبا ب 150  رسیده از یه متخص ...

مشکل تپلی رو خودم هم درگیرش هستم برای دخترم، اشتهاش به نظرم خیلیییی زیاااد نیست، خوبه ها اما نه اونقد که 8کیلو اضافه وزن داشته باشه، تازگیا داره غذاهاشو بیشتر میجوه ، متاسفانه بیشتر قورت میداد، حیاط هم که الان کمتر خونه ای هست که حیاط داشته باشه، اگه بخوان تو خونه هم میتونن نرمش ورزش داشته باشن، که نمیخوان