2777
2789
عنوان

چی بگم بنظرتون ک نه سیخ بسوزه نه ....

244 بازدید | 45 پست

دیشب خواهرم پیام داده که فردا شب بیاین اینجا همه دور هم هستیم ، اولش تعجب کردم چون اصلا ازینکارا نمیکنه که مارو دعوت کنه الان دو سال ما خونشون نرفتیم و....

امروز صبح یادم افتاد که هم تولد خودش هم تولد بچش هم تولد شوهرش تو این هفتس میخواد همرو بگه و......

البته با شناختی ک من ازش دارم هدف دور همی نیست و کادو 

چون تولد مادرم اول هفته بود هرچی بهش گفتم مامان فلان قابلمه رو دوست داره قرار بود بگیری گفت نه پول میدم ،چون تولد خودش ک شد پول پس بگیره ، 

الان مامان من سه برابر اون پول باید بده چون اینا سه نفرن 

حالا موضوع کادو نیست ، اون یکی خواهرمم میاد بچه هاشون هم سن هستن و این خواهرمم میخواد تولد بچش بگه و.....ما هم الان سه سال دوا دکتر کردیم بچه دار نشدیم شوهرم خیلی حساس و عصبی شده سر این موضوع و بخاطر مشکلات خانوادگی ک داشتیم تحمل دیدن این چیزا رو نداره ، ببینه با من به شدت سرد میشه یکی بچه هامون یکی تولد گرفتناشون و...چون خیلی در حق ما تو زندگی هم بد کردن 

بنظرتون چه بهونه ای بیارم نریم که نفهمن برا چی نرفتیم چون می‌دونن نقطه ضعفمون خوشحال میشن ، بگمم شوهرم تا دیر وقت سر کار میگن شوهرت برات وقت نمی‌ذاره بگم مهمون داریم همه زندگی من کف دست مامانم می‌دونه مهمون ندارم و کسی ندارم ک بیاد و....

هووو چ طولانی کاش میشد زد رو دور تند

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو سرماخوردیم میترسیم کرونا باشه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
بگو سرما خوردم ممکنه کرونا باشه

ميگه مامانش از همه چى زندگيش خبر داره خب ميفهمه دروغ گفته

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بهونهدای برای نرفتن به‌مهمونی به خونه خواهرش میخواد بلدی بگو

سپااااااس⁦❤️⁩😂

بگه علائم کرونا داره و سرفه های شدید

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بگو همکار شوهرم کرونا داره تستش مثبت شده ، ممکنه من و شوهرمم ناقل باشیم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
ميگه مامانش از همه چى زندگيش خبر داره خب ميفهمه دروغ گفته

سرما آدم یهویی میخوره از قبل که نمیخوره ممکنه بخوابه بلند بشه گلوش درد بگیره البته دور از جون

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨