2777
2789
عنوان

چی بگم بنظرتون ک نه سیخ بسوزه نه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 45 پست
وااا. خوب اینجوری که تو میگی  خوب هر چی بگی میفهمه بهانست. یا رک بگو واسه چی نمیری و یا هم بر ...

بگم بهش دوس ندارم تو اون محیط باشم روحیم بهتر اینجوری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چیزایی که تو گفتی از خواهرت رک و راست به مادرت بگو خوشت نمیاد ازش نمیتونی بیای الکی تو مهمونی بگ ...

دقیقا رفتنم با ی دعوت از سر اجبار چون می‌دونم اونم زیاد از رفتن من خوشش نمیاد چون همرو گفته منم گفت

اون چیزایی که تو گفتی از خواهرت رک و راست به مادرت بگو خوشت نمیاد ازش نمیتونی بیای الکی تو مهمونی بگ ...

تازه تو واتساپ پیام داد ، آخرشم نوشته اگر نمیای بگو زودتر

خیلی باحالی  اره میگم اما مامانم اونوقت میگه بکن اره اینکارارو بکن سر بچت جبران میکنن اونموقع ...

بگو تا اون موقع خدای ماهم بزرگه

آخه دلیلی نداره بنظرم بهونه بیخود بیاری

این بار نه دفعه بعدی رو میخوای چکار کنی؟اینطوری میفهمن خوشت نمیاد کمتر رفت و آمد میکنید

دقیقا رفتنم با ی دعوت از سر اجبار چون می‌دونم اونم زیاد از رفتن من خوشش نمیاد چون همرو گفته منم گفت

خوب دیگه وقتی دلت نیست بری همینا رو به مادرت بگو اینجور حالم بهتره و معذب نیستم 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
بگو تا اون موقع خدای ماهم بزرگه آخه دلیلی نداره بنظرم بهونه بیخود بیاری این بار نه دفعه بعدی رو می ...

خودشم نمی‌خواد ک برم چون آخر پیامش نوشته اگر نمیای زودتر بگو 

خیلی باحالی  اره میگم اما مامانم اونوقت میگه بکن اره اینکارارو بکن سر بچت جبران میکنن اونموقع ...

حالا جدا از این حرفا سر یه بچه و این حرفا که نباید اینقدر گوشه گیر بشی 

حالا خدا نکنه ناراحت نشی گیریم بچه دار نشدی نمیخوای با کسی رفت و امد کنی مهمونی و تولد بری 

البته ایشالله که به زودی دامنت سبز بشه گلم

دیگه اگه اینجوری که اصلا نرو.

اون خو استه اینجوری رفع تکلیف کنه  و جمله ی آخر هم گفته که نری دیگه.

به مادرت هم همینا رو بگو ولی بگو برای خواهرت بگه حالش خوب نبود.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
حالا جدا از این حرفا سر یه بچه و این حرفا که نباید اینقدر گوشه گیر بشی  حالا خدا نکنه ناراحت ن ...

نه چون اینا مستقیم ازین موضوع من خوشحالن دلم می‌شکنه برم پز بچشون بدن بهم حرف زیاد پشتمون زدن

پس همینا رو به مادرت بگو اون به زور تو رو دعوت کرده وگرنه یه زنگ میزد و حتی پیام داده نمیای بگو یعنی ادم کسی رو مهمونی دعوت میکنه بعدش میگه میای یا نه اصلا رفتار درست بلد نیست نرو 

نه چون اینا مستقیم ازین موضوع من خوشحالن دلم می‌شکنه برم پز بچشون بدن بهم حرف زیاد پشتمون زدن

اها نمیدونم واقعا چی بگم خدا صدتا دشمن بده دوتا فامیل اینجوری بهمون نده 

اخه بچه چیه که پز میدن دل خواهرشون میشکونن