بچه ها من یه چند ماهی با یک مرد مطلقه در ارتباط بودم ایشون خیلی میگفت منو دوست داره اینا حتی میخواد بیاد خواستگاری ولی خب همیشه توی طول رابطه درباره زن قبلش میگفت که این کار باهام کرد این بلا سرم آورد تا اینکه من پیشنهاد رابطه جنسیشو رد کردم که گفت دیگه نه بهم زنگ بزن نه پیام بده چرا اینقدر بی رحمن بعضی ها حتی منو بلاک کرد این همه حرف زد یعنی الکی بود ؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊
بله من مجردم میخوام بدونم آخه یه آدم چه جوری میتونه اینقدر سنگدل اینا باشه اینقدر بی رحم باشه که همش تعریف میکرد برای زنم فلان کار کردم یا دوست دخترم ولی برای من هیچ کاری هم نکرد حتی خودش گفت تو توی شرایط بی پولی با منی نامردی که ولت کنم من از این میسوزم که برگشت گفت من مثل بقیه پسرا نیستم تو فکر میکنی چی بقیه فقط میخوان سو استفاده کنن ازت فکر میکنی پسر های مجرد پسرن ؟ ولی من فقط با زنم بودم اینا