2777
2789
عنوان

مرد مطلقه

283 بازدید | 26 پست

بچه ها من یه چند ماهی با یک مرد مطلقه در ارتباط بودم ایشون خیلی میگفت منو دوست داره اینا حتی میخواد بیاد خواستگاری ولی خب همیشه توی طول رابطه درباره زن قبلش میگفت که این کار باهام کرد این بلا سرم آورد تا اینکه من پیشنهاد رابطه جنسیشو رد کردم که گفت دیگه نه بهم زنگ بزن نه پیام بده چرا اینقدر بی رحمن بعضی ها حتی منو بلاک کرد این همه حرف زد یعنی الکی بود ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط خودت چیه توهم جدا شدی؟؟

دختر نجات پیدا کردی از این عتیقه ی هول

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

پس فک کردی عاشفه؟؟

عزیزم دلش خواسته زده بوده بالا میخواست یکی پیدا کنه بزاره بهش و فرار

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

بره گم بشه همون بهتر شناختیش

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

بی رحم نیست عزیزم

این آدم هدف داشته هدفشم رابطه بودی ک دیده تو از اون زرنگتری

فهمیده از تو چیزی بهش نمیرسه بلاکت کرده ک بره سراغ یکی دیگ

هیچ وقت گول حرفای احساسی این مردا رو نخور همش بخاطر رابطه اس

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
بله دقیقا الکی بوده و سو استفاده خودت چی مجردی ؟

بله من مجردم میخوام بدونم آخه یه آدم چه جوری میتونه اینقدر سنگدل اینا باشه اینقدر بی رحم باشه که همش تعریف میکرد برای زنم فلان کار کردم یا دوست دخترم ولی برای من هیچ کاری هم نکرد حتی خودش گفت تو توی شرایط بی پولی با منی نامردی که ولت کنم من از این میسوزم که برگشت گفت من مثل بقیه پسرا نیستم تو فکر میکنی چی بقیه فقط میخوان سو استفاده کنن ازت فکر میکنی پسر های مجرد پسرن ؟ ولی من فقط با زنم بودم اینا

بله ینی هنوز هستن خانومایی ک حرفای این مردک های نامرد رو باور میکنن؟؟؟؟

دوست دارم !!!!!!!

فقط چرررررررته چررررررررررت

باور نکنید خواهشا

۸۰ درصدشون به راحتی خیانت کارن و دروغگو

و زن رو فقط برای را بطه میخوان گول نخورید لطفا

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):