2777
2789

دندوناتون خوبه ؟

دندونای من افتضاحه دندونای جلوم زرد بعضیاشم سیاه شده رفتم دندون پزشکی میخوام  خط لبخندم اصلاح زیبایی کار کنم‌ روکش تمام سرامیک برام کار کنن 

۱۵میلیون خرجشه مادرشوهرم هی میزنه تو ذوقم دختر خودش دماغشو عمل کرده بعد ب من میگ هیچی بهتر سلامتی نیست برو ترمیمشون من ولی زیبایی نمیخواد دندونات خوبن بخدا فقط اگ دندونام ببینین خیلی زشت شدن منم بهش گفتم مردم دماغاشونو عمل میکنن دندون که دیگ ای حرفارو نداره  

خیلی اثر داره

من بد نیست معمولیه 

ولی میخوام کامپوزیت کنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته ناگفته نماند ک خودش دندون نداره اصن همه دندونای اخریاش کشیده پولم نداره ایمپلنت کنه دندونای جلوشم فاصله دارن با لبخند لثه ای 

بعد ب من میگه نمیخواد بری زیبایی من خودم نخواسم تاحالا که نرفتم چون سلامتی مهم تره تا زیبایی

خیلی مهمه 

حتما برو انجام بده. به حرف کسی گوش نکن 

شده یه النگو بفروش برو دندون درست کن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

خب کار خودتو بکن یهویی 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بله دندونام خیلی خوبه یکدست وسفید همه تو مدرسه فک میکردن ارتودنسی کردم میگفتن چرا انقد مرتبه😅ولی واقعا خیلی تاثیرداره رو زیبایی

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤

[QUOTE=217487810]البته ناگفته نماند ک خودش دندون نداره اصن همه دندونای اخریاش کشیده پولم نداره ایمپلنت کنه دندونای جل ...[/QUOTE 

سلام . دندآن عقب نداره. تاثیر گذاشته تو چهرش؟؟؟

به شدت موثره

حتما برو انجام بده

دماغت رو عمل کنی با اون دندونها هرکس ببینتت میگه اول دندوناتو درست می کردی بعد  

من اسفند کامپوزیت کردم و شدیدا هم راضی هستم

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی