2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 73 پست
من انقد استرس داشتم دست و پام یخ کرده بود ، ولی واقعاااااا خیلیییی راحت بود اصلا حین عمل دردی نداری& ...

ممنون عزیزم...چطور میشه همش به ی نقطه خیره بشی اگ ی وقت چشمت تکون خورد چی؟؟؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من بخاطر بیماریم ثابت نیست شماره چشمم ۹ و نیمه استیگماتم دارم 

عزیزم انشالله ثابت میشه خدابزرگه😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عالی منم آرزوی قلبیمه بتونم عمل کنم انشاالله از منم ثابت بشه برای شما هم بسلامتی پیش بره الهی🥰 ...

فداتشم عزیزی ممنوم از دعات مهربون😘😍

انشاالله عزیزم میری😍 میخام تهران عمل کنم کلینیک فوق تخصصی چشم پزشک رازی دکترمم مژگان نوروزی...۳۵۰۰ ...

چ خوبه قیمتش اینجا ۵۸۰۰ ، من ۶ ماه عمل کردم 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
[QUOTE=217430088]ممنون عزیزم اصلا تو فکر مراقبتا و درد بعدش نبستم استرس همون لحظه دارم...[/QUOT مطم ...

خداکنه😭😭همش میگم چرا این همه راه اومدم نباید مبومدم پشیمون شدم کلا ولی راه برگشتی نیس

عزیزم انشالله ثابت میشه خدابزرگه😍

ممنون عزیزم ثابتم بشه نمیتونم لیزیک انجام بدم

من البینیسم دارم میتونی سرچ کنی درباره بینایشون هست 

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
چ خوبه قیمتش اینجا ۵۸۰۰ ، من ۶ ماه عمل کردم 

شماکجا عمل کردید؟؟ اینجا گفت۷تومن ولی ۵شنبه ها اف داریم ۳ونیم

ممنون عزیزم...چطور میشه همش به ی نقطه خیره بشی اگ ی وقت چشمت تکون خورد چی؟؟؟

اخه چیزی نیس که حواست پرت شه ،بالا سرت یه نقطه قرمز هست تو فقط به قرمز خیره میشی

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
ممنون عزیزم ثابتم بشه نمیتونم لیزیک انجام بدم من البینیسم دارم میتونی سرچ کنی درباره بینایشون هست&n ...

انشاالله زودی سلامتیتو به دست بیاری😍😘😘

اخه چیزی نیس که حواست پرت شه ،بالا سرت یه نقطه قرمز هست تو فقط به قرمز خیره میشی

چشم درد نمیگیره همش ی نقطه خیره شی؟؟؟ توروخدا بیشتر توضیح بده ی خورده اروم شم😭

انشاالله زودی سلامتیتو به دست بیاری😍😘😘

😂🤦‍♀️عزیزم هیچ اطلاعی درباره این بیماری ژنتیکی نداری درسته؟

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
من اهوازم ، اینجا دکتر من ۵۸۰۰ بود ، دکترای دیگه بالای ۷ ت  خب چرا اف دارن ؟!

عه منم دزفولم...راستش ترسیدم بیام تا اهواز😪🤣 دیگ اومدم تااینجا...والا دلیل افش نمیدونم ولی حس میکنم خود اون کلینیک ک عمل میکنن اف میزنن

😂🤦‍♀️عزیزم هیچ اطلاعی درباره این بیماری ژنتیکی نداری درسته؟

ن متاسفانه😪شرمنده

چشم درد نمیگیره همش ی نقطه خیره شی؟؟؟ توروخدا بیشتر توضیح بده ی خورده اروم شم😭

نه اصلااا خب چشمت بی حسه و باز با دستگاه ، برا ۷ تا ۸ دیقه اصلا خسته نمیشی فقط تو خیره میشی همین 

تصور کن یه دایره سیاه که یه نقطه قرمز وسطشه به اون نقطه نگا میکنی اصلا چشمات نمیتونی تکون بدی ناخوداگاه حواست جمع هس

مامان دوتا فندق هستم ❤❤