2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

4043 بازدید | 73 پست

دوستان صبح نوبت عمل دارم خیلی ترس دارم ی خورده از تجربیاتتون بگید موقع انجام عمل دردی حس کردید😪 اصلا از درد بعد عمل نمیترسم فقط استرس دارم موقع انجامش...اینقدی ترسیدم ک پشیمون شدم کلا

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

من انجام ندادم یعنی دکترم بهم اجازه نمیده چونکه شماره چشمم ثابت نیست و فقط لنز میزارم و بازم شماره چشمم خیلی بالاس

شماره چشمت چنده

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋

نترس عشقم مامان منم انجام داد میگفت وقتی عمل کردم فهمیدم چقدر الکی میترسیدم ، میگفت انقد کمه اصلا حس نمیکنی تا میای به خودت بجنبی میگن تموم شده ایشالا به سلامتی عمل کنی و راضی باشی از عملت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا استرس و ترس نداشته باش ، چشمت بی حسه چیزی حس نمیکنی جمعا ۷ تا ۸ دیقه طول میکشه ، مراقبت های بعدش مهمه و از بی حسی در بیاد درد داری فقط تورم قرمز ابریزش

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
من انجام ندادم یعنی دکترم بهم اجازه نمیده چونکه شماره چشمم ثابت نیست و فقط لنز میزارم و بازم شماره چ ...

من۳و۷۵ اون یکی ۴ استیگماتم...نمره بالارو عمل میکنن فقط باید ثابت باشه 

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

چقدره هزینش دست راستت رو یر من خدا کمک کنه منم برم عمل کنم

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
نترس عشقم مامان منم انجام داد میگفت وقتی عمل کردم فهمیدم چقدر الکی میترسیدم ، میگفت انقد کمه اصلا حس ...

قربونت عزیزم خداکنه😪 انشاالله زنده باشه مامانت

من۳و۷۵ اون یکی ۴ استیگماتم...نمره بالارو عمل میکنن فقط باید ثابت باشه 

من بخاطر بیماریم ثابت نیست

شماره چشمم ۹ و نیمه استیگماتم دارم 

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
اصلا استرس و ترس نداشته باش ، چشمت بی حسه چیزی حس نمیکنی جمعا ۷ تا ۸ دیقه طول میکشه ، مراقبت های بعد ...

ممنون عزیزم اصلا تو فکر مراقبتا و درد بعدش نبستم استرس همون لحظه دارم...

خوش بحالت دیگه همه جا رو شفاف میبینی و از اون عینک کوفتی راحت میشی میتونم بپدسم چندسالته؟؟ و چه مدت ...

قربونت عزیزی

۲۴سالمه...تقریبا۵ساله ثابته ولی دوسال پیش یکم رفت بالا ک دکتر گفت این مشکلی نیس باژم میتونی عمل کنی

قربونت عزیزی ۲۴سالمه...تقریبا۵ساله ثابته ولی دوسال پیش یکم رفت بالا ک دکتر گفت این مشکلی نیس باژم م ...

چقدر عالی منم آرزوی قلبیمه بتونم عمل کنم انشاالله از منم ثابت بشه برای شما هم بسلامتی پیش بره الهی🥰🙏😍🌱

چقدره هزینش دست راستت رو یر من خدا کمک کنه منم برم عمل کنم

انشاالله عزیزم میری😍

میخام تهران عمل کنم کلینیک فوق تخصصی چشم پزشک رازی دکترمم مژگان نوروزی...۳۵۰۰ هزینشه..این دکتر ۵شنبه ها اف داره

[QUOTE=217430088]ممنون عزیزم اصلا تو فکر مراقبتا و درد بعدش نبستم استرس همون لحظه دارم...[/QUOT

مطمئن باش بعد ک بلند شدی از رو تخت میگییییی همییییییییننننن!!!!به استرست میخندی😂 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤