دوستان صبح نوبت عمل دارم خیلی ترس دارم ی خورده از تجربیاتتون بگید موقع انجام عمل دردی حس کردید😪 اصلا از درد بعد عمل نمیترسم فقط استرس دارم موقع انجامش...اینقدی ترسیدم ک پشیمون شدم کلا
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
نترس عشقم مامان منم انجام داد میگفت وقتی عمل کردم فهمیدم چقدر الکی میترسیدم ، میگفت انقد کمه اصلا حس نمیکنی تا میای به خودت بجنبی میگن تموم شده ایشالا به سلامتی عمل کنی و راضی باشی از عملت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا استرس و ترس نداشته باش ، چشمت بی حسه چیزی حس نمیکنی جمعا ۷ تا ۸ دیقه طول میکشه ، مراقبت های بعدش مهمه و از بی حسی در بیاد درد داری فقط تورم قرمز ابریزش
چقدره هزینش دست راستت رو یر من خدا کمک کنه منم برم عمل کنم
روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر میکرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم میخوابید شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب میتابید کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمیگشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون