2777
2789
عنوان

کسایی که ناخن کاشتین یه لحظه بیاید

259 بازدید | 37 پست

من دوشنبه برا اولین بار میخام برم وقت دارم میخام ببینم که خانم ناخن کار دقیقا چیکار میکنه چی باید بزنه که حواسم جمع باشه .اها بهم گفتن که یه شیشه گلابم ببرم براچیه اخه همون روز میخام موهامم لایت کنم  ؟؟ناخنامم باید بگیرم؟؟و اینکه درد داره یانه؟

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم میدونی بدنت نجس میمونه همیشه اگه ناخن بکاری

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

من دیروز وقت داشتم واسه کاشتن ناخن پیام دادن بریم مدرسه امروز رفتم مدرسه 😭😭😭

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍

الان دیگه همه میکارن

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍

هنوز این ادم ها هستن

ترو خدا اخه بازم از این فکر ها 

قدیم نیس که 

عقلتون رو ببرید بالا با این چیز ها خودتون رو پایین نیارید

حس ششمی سایتم سوال داشتی در خدمتم   

عزیزم من پرسیدم گفتن اگه عرف ب عنوان زینت قبول داشته باشه غسل و وضو صحیحه، و حتی اگه عرف ب عنوان زینت قبول نداشته باشه و کاور یا کاشت کنی جبیره صحیحه

الان دیگه همه میکارن

اکثرشون نمیدونن 

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
عزیزم من پرسیدم گفتن اگه عرف ب عنوان زینت قبول داشته باشه غسل و وضو صحیحه، و حتی اگه عرف ب عنوان زین ...

نه اصلا درست نیست 

ازکی پرسیدین گلم