من دوشنبه برا اولین بار میخام برم وقت دارم میخام ببینم که خانم ناخن کار دقیقا چیکار میکنه چی باید بزنه که حواسم جمع باشه .اها بهم گفتن که یه شیشه گلابم ببرم براچیه اخه همون روز میخام موهامم لایت کنم ؟؟ناخنامم باید بگیرم؟؟و اینکه درد داره یانه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز این ادم ها هستن ترو خدا اخه بازم از این فکر ها قدیم نیس که عقلتون رو ببرید بالا ...
بحمدلله بالاتر ازشماهستم ازلحاظ عقلی و روی صحبتم بااستارتربود
دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟 من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗 و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم 🤲🏻🌺🍀 ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
مبارک باشه عزیزم 😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳ان شاء الله خوشبخت بشی گلم🎁🌺🌺🌺
دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟 من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗 و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم 🤲🏻🌺🍀 ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
یعنی غسل و وضوی جبیره نمیشه گرفت من دلم میخواد انجام بدم اما به دلم نمیچسبه وضو و غسل
جبیره قضیه ش فرق میکنه ☑️