2777
2789
عنوان

کسایی که ناخن کاشتین یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 37 پست
قربونت برم میدونی بدنت نجس میمونه همیشه اگه ناخن بکاری

یعنی غسل و وضوی جبیره نمیشه گرفت 

من دلم میخواد انجام بدم اما به دلم نمیچسبه وضو و غسل 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز این ادم ها هستن ترو خدا اخه بازم از این فکر ها  قدیم نیس که  عقلتون رو ببرید بالا ...

بحمدلله بالاتر ازشماهستم ازلحاظ عقلی و روی صحبتم بااستارتربود

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
عزیز دلم بحث غسل و وضو نمازش اگر براتون مهمه که اگر مسلمان هستید که  حتما مهمه ان شاالله   ...

برا عروسیمع بعدش ریمومیکنم ممنون از تذکرتون

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

😂😂الهی 

آنقدر ناراحت شدم به هزار دلیل مادرم رو راضی کردم😭😭

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍
نه میگن اخه باید یه موا ی بزنه که ناخن قارچ نکنه واین چیزا

اونو میزنه نگران نباش همه اشون میزنن ازش بپرس بهت میگه

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
برا عروسیمه بعدش ریمو میکنم

مبارک باشه عزیزم 😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳ان شاء الله خوشبخت بشی گلم🎁🌺🌺🌺

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
یعنی غسل و وضوی جبیره نمیشه گرفت  من دلم میخواد انجام بدم اما به دلم نمیچسبه وضو و غسل

جبیره قضیه ش فرق میکنه ☑️

اشکال نداره بعدا باز میکاری 

😆اره دیگه چاره ایس نیست

های من یک بلینکم                                                          عاشق چهار  تا دختر که کشور ها  ازشون دورم💕💕💕 جیسو جنی رز لیسا 🖤💖💖💖  به امید روزی که به آرزوهام برسم و یکی از آرزوهام دیدنشونه😍😍
ممنونم خواهری. سلامت باشی💚

💖😘😘😘😘