2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 53 پست
دقیقا مشکلم همونه حالا تاجو میگم برام بذاره میگم میخوام خاص بشم ولی تورو نمیدونم

کاری نداره خودتون خونه میتونین وصل کنین 

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بایدیجوردرست کنه بشه توروصل کنی..لباسم بایدقبلش بپوشی...نکن همش یه شبه

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
لباس روازسر نمیپوشن ازپشت بند داره یا زیپ

اره منم لحظه آخر پوشیدم موقع رفتن از پایین میپوشن کلا از قبل که تن نمیکنن کثیف میشه باری آرایش

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
عه خودت گذاشتی سخت نبود؟؟؟ من میخوام تاجو بذاره خودم تورو بذارم میشه؟

اره با این گیره سیاها بده یکی از فامیلات بذاره خیلیم اسونه یا فیلماشو توی نت ببین هیچ فرقیم با ارایش عروس نداره من ک پشیمون نیستم

خیلی اشتباهه ارایشی برای عروس میزنن تا روز بعد تکون نمیخوره نمیخوای بگی عروسی بگو عقدمه بعدم روی ...

من رنگ مو که میرم پیش دوستم ناخونامم خیلی خوشگله خودمم خیلی واردم خودم لاک خوشگل میزنم صورتمم خیلی خوبه میترسم پاکسازی کنم بدتر جوش بزنه چون خیلی پوستم حساسه

تاج میتونی نذاری برامن تل منحنی بود خیلی شیک

اما تور رونمیدونم چکارمیشه کرد

یه ایده اینه شما ببین اگه خیاط بلده براتوروتاج وصل کنه

حاضرشدی برو خیاط لباستوتنت میکنه اونها رو وصل کنه

فامیل من اینکارروکرد

خودتون رو مدیون بقیه نکنید.چند سال دیگه اصلا و ابدا به پولی که هزینه کردید فکر نمی کنید اما این دین تا قیامت به گردنتونه.

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊
اره با این گیره سیاها بده یکی از فامیلات بذاره خیلیم اسونه یا فیلماشو توی نت ببین هیچ فرقیم با ارایش ...

منم موافقم بقول دوستم اسم عروس که میاد پوستت میکنن 

اشتباه محض چون برای عروس یه سری لوازم آرایش وزیرساز خاص استفاده میکنن برای همین بگی همراهی اینکارارو نمیکنن

آرایشت هیچی نمیمونه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...