سلام یسوال راجع به ارایشگاه داشتم من عروسیمه و از هرجا قیمت گرفتم قیمت ارایش عروس واقعا عجیبه و قیمت همراهی یک دهم قیمت ارایش عروسه منم ی ارایش لایت و شنیون ساده میخوام. راستش میخوام به ارایشگاه نگم عروسم و بگم همراهیم مثلا خواهرعروسم شما تجربه اینکارو داشتین چجوری بوده اینکارو انجام بدم یا نه
گلم از بابت آرایش خیالت راحت من رفتم عروسی نه مهمونی میخواستم برم بعد خیلی کار بلد بود خیلی آرایشم کرد ولی از رنگای زننده استفاده نکرد و آرایشم ساده دیده میشد از صبح تا شبم تکون نخورد ارایشم ۳۰۰ گرفت ی جای کار بلد و انتخاب کنی ردیفه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره چی برات مهمه مثلا من اون بودجرو دوست دارم باهاش باهمسرم بریم سفر خوش گذرونی یا کلا صرف ی کاری کنم که لذت بخشه واسم خدایی برام مهم نیست خیلی خاص باشم روز عروسیم دوس دارم عادی باشه وی خاطره خوب واسم رقم بخوره
چی بگم والا آخه آرایش پونصدی به نظرم مناسب عروس نمیشه. به نظرم یه جا که عروسو ارزونتر بگیرن برو. میتونی ناخن مصنوعی بزاری یا جای دیگه ارزونتر کاشت کنی. اپیلاسیون نگیری. پاکسازی ام نگیری. من خودم چون نماز میخونم و کاشت نمیکنم فقط همون شبو ناخن مصنوعی گذاشتم و فرداش کندم. اپیلاسیونم خودم بلدم و نیاز نداشتم.
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز