2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 53 پست

گلم از بابت آرایش خیالت راحت من رفتم عروسی نه مهمونی میخواستم برم بعد خیلی کار بلد بود خیلی آرایشم کرد ولی از رنگای زننده استفاده نکرد و آرایشم ساده دیده میشد از صبح تا شبم تکون نخورد ارایشم ۳۰۰ گرفت ی جای کار بلد و انتخاب کنی ردیفه

والا من خودم که ارایش میکنم صبح میرم سرکار عصر برمیگردم تازه کلی خوراکی میخورم هیچی نمیشه تازه موقع ...

خودت میدونی عزیزم

فقط سرکار با عروسی فرق داره

زیر هزار تا لایت میخوای عکس بگیری میخوای برقصی فیلم بگیری تحرکت خیلی بیشتره تا ۲ ۳ صبحم باید اون میکاپ بمونه!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت میدونی عزیزم فقط سرکار با عروسی فرق داره زیر هزار تا لایت میخوای عکس بگیری میخوای برقصی فیلم ...

۲ ۳ صبح؟؟؟؟ عزیزم عروسی الان خیلی طول بکشه ۱۱ ۱۲ است

بستگی داره چی برات مهمه مثلا من اون بودجرو دوست دارم باهاش باهمسرم بریم سفر خوش گذرونی یا کلا صرف ی کاری کنم که لذت بخشه واسم خدایی برام مهم نیست خیلی خاص باشم روز عروسیم دوس دارم عادی باشه وی خاطره خوب واسم رقم بخوره 

دقیقا ده برابر همراهی ۵۰۰ عروس ۵ میلیون

چی بگم والا آخه آرایش پونصدی به نظرم مناسب عروس نمیشه. به نظرم یه جا که عروسو ارزونتر بگیرن برو. میتونی ناخن مصنوعی بزاری یا جای دیگه ارزونتر کاشت کنی. اپیلاسیون نگیری. پاکسازی ام نگیری. من خودم چون نماز میخونم و کاشت نمیکنم فقط همون شبو ناخن مصنوعی گذاشتم و فرداش کندم. اپیلاسیونم خودم بلدم و نیاز نداشتم.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
چی بگم والا آخه آرایش پونصدی به نظرم مناسب عروس نمیشه. به نظرم یه جا که عروسو ارزونتر بگیرن برو. میت ...

اپیلاسیون که لیزر کردم ناخون مصنوعیم که کلا باهاش زاویه دارم خخخ ناخونا خودم بلندو خوشگله خودم لاک میزنم پاکسازی هم که اصلاا نمیرم پوستم حساسه جوش میرنم

۲ ۳ صبح؟؟؟؟ عزیزم عروسی الان خیلی طول بکشه ۱۱ ۱۲ است

حالا طرفای ما که اینطوریه تا ۲ ۳ طول میکشه 

۱۲ از تالار درمیارن عروس گردونی و اینا قشنگ ۲ ۳ میشه!

بالاخره من نظرمو گفتم که این همه هزینه کردی و زحمت کشیدی سر یه میکاپ زحماتت به باد نره!

ان ساالله خوشبخت بشی😘

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...