2777
2789
عنوان

جن هُلم داد سرم خورد به تخت

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 74 پست

عزیزم پشت سر هم ایه الکرسی بخون خیلی تاثیر داره

اگ قران تو خونه دارین بگیر بغلش کن بذار رو سینه ت نمیتونه نزدیکت بشه

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه کلا چند وقته عجیب شده رفتارم همش ضعف دارم و سرگیجه از یه طرف دیگه هر حرفی میزنم اتفاق میو ...

بد به دلت راه نده حس ششمت یهو فعال شده الان احتمالن تاریک بوده به چیزی یا جایی ندیدی برخورد کردی 

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

بد به دلت راه نده حس ششمت یهو فعال شده الان احتمالن تاریک بوده به چیزی یا جایی ندیدی برخورد کردی&nbs ...

نمیدونم برا خودم خیلی عجیبه.. آخه روشن بود موهامو شونه کردم اومدم برم سمت تخت انگار یکی هلم داد ن پام ب جایی گیر کرد ک بیوفتم ن چیزی دیدی یکی از پشت میزنه تو کمرت مصلا دلت یهوو هرری میریزه پایین همونطوری شدم

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
ببین ممکنه که وقتی تو یه چیزی رو میگی طرف انجامش بده مثلا شیطان میتونه عمتو تحریک کنه بیاد  و ا ...

خدا بخیر بگذرونه😭😭

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
عزیزم پشت سر هم ایه الکرسی بخون خیلی تاثیر داره اگ قران تو خونه دارین بگیر بغلش کن بذار رو سینه ت ن ...

چشم قرآنو و چاقو آهن ربا گذاشتم پیشم میگن خوبه.. 

اره عزیزم نترس. دوتا فرشته کنارته قرانم گرفتی بغلت چیزی جرات نمیکنه نزدیکت شه

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

عزیزم مگ شوهرت پیشت نیس نترس گلم صلوات بفرس

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
عزیزم مگ شوهرت پیشت نیس نترس گلم صلوات بفرس

ن اومدم خونه مامانم اونام رفتن خونه پدر بزرگم فردا عقده عمومه اخه رفتن کمک.. تنهام اینجا

نمیدونم برا خودم خیلی عجیبه.. آخه روشن بود موهامو شونه کردم اومدم برم سمت تخت انگار یکی هلم داد ن پا ...

سوره بقره صوتی پخش کن شنیده ام برای جن و چشم زخم خیلی خوبه

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

ن اومدم خونه مامانم اونام رفتن خونه پدر بزرگم فردا عقده عمومه اخه رفتن کمک.. تنهام اینجا

کاش زنگ بزنی کسی بیاد پیشت اینجوری از فکر و خیال خواب به چشات نمیاد

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
کاش زنگ بزنی کسی بیاد پیشت اینجوری از فکر و خیال خواب به چشات نمیاد

قربونت مهربون ولی کسی نیست 👀😶