رفتم پای آیینه یهو یچیزی از پشت سر هلم داد تو خونه تنها بودم سرم خورد لبه تخت زخم شد دارم از ترس میمیرم نمیدونم جن بود همزاد بود چی بود نه پام جایی گیر کرد نه خوردم زمین یچیزی گذاشت پشت کمرم پرت شدم جلو دلم هررری ریخت
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
چراغ و روشن کن سوره ناس ۵بار بخون هر چقدرم تونستی یا علی بگو
تموم تنو بدنم داره میلرزه
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
فقط سمت اینه نرو یهو از پشت سر توی اینه دوتا چشم قرمز میبینی سکته میکنی
وای نگو
دل من تنگ چشایی ست که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔 خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
الهی من یه بار یه صدا شنیدم نمیدونم جن بود یا شیطان قشنگ حرف زد اما حرف نبود خرناسه بود فکر کنم میخواسته مسخرم کنه یا شیطانی چیزی بوده بهش گفتم من برترم اذیتم نکن غلط میکنی اینا بعد خوابیدم البته چند نفر دورم بودن و تو خونه
فقط سمت اینه نرو یهو از پشت سر توی اینه دوتا چشم قرمز میبینی سکته میکنی
یا خدا😖😖😖
الهی من یه بار یه صدا شنیدم نمیدونم جن بود یا شیطان قشنگ حرف زد اما حرف نبود خرناسه بود فکر ک ...
میدونی چیه کلا چند وقته عجیب شده رفتارم همش ضعف دارم و سرگیجه از یه طرف دیگه هر حرفی میزنم اتفاق میوفته پریروز رفتیم تو حیاط کلید داخل بود به شوهرم گفتم کلیدو بزار بیرون در یوقت در قفل میشه یهو درو بست پشت سرش در قفل شد با بدبختی رفتیم داخل یا به مامانم گفتم فک کن عمه اینا الان برسن نیم ساعت بعدش زنگ زد گف میایم خونتون به شوهرم گفتم شب بارون اومد بریم بیرون راه بریم گف ا کجا میدونی بارون میاد گفتم همینطوری گفتم شبش بارون اومد
وا تسخیرت نکرده باشن یا شاید همزادت نمد من خبر ندارم
خودم خیلی ترسیدم😖😖