رفتم پای آیینه یهو یچیزی از پشت سر هلم داد تو خونه تنها بودم سرم خورد لبه تخت زخم شد دارم از ترس میمیرم نمیدونم جن بود همزاد بود چی بود نه پام جایی گیر کرد نه خوردم زمین یچیزی گذاشت پشت کمرم پرت شدم جلو دلم هررری ریخت
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
اگ قران تو خونه دارین بگیر بغلش کن بذار رو سینه ت نمیتونه نزدیکت بشه
اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤
بد به دلت راه نده حس ششمت یهو فعال شده الان احتمالن تاریک بوده به چیزی یا جایی ندیدی برخورد کردی&nbs ...
نمیدونم برا خودم خیلی عجیبه.. آخه روشن بود موهامو شونه کردم اومدم برم سمت تخت انگار یکی هلم داد ن پام ب جایی گیر کرد ک بیوفتم ن چیزی دیدی یکی از پشت میزنه تو کمرت مصلا دلت یهوو هرری میریزه پایین همونطوری شدم
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
ببین ممکنه که وقتی تو یه چیزی رو میگی طرف انجامش بده مثلا شیطان میتونه عمتو تحریک کنه بیاد و ا ...
خدا بخیر بگذرونه😭😭
عزیزم پشت سر هم ایه الکرسی بخون خیلی تاثیر داره اگ قران تو خونه دارین بگیر بغلش کن بذار رو سینه ت ن ...
چشم قرآنو و چاقو آهن ربا گذاشتم پیشم میگن خوبه..
اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤
دل من تنگ چشایی ست که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔 خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
کاش زنگ بزنی کسی بیاد پیشت اینجوری از فکر و خیال خواب به چشات نمیاد
دل من تنگ چشایی ست که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔 خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
کاش زنگ بزنی کسی بیاد پیشت اینجوری از فکر و خیال خواب به چشات نمیاد
قربونت مهربون ولی کسی نیست 👀😶