2777
2789
عنوان

به همکارم چندتا چیز و دروغ گفتم😐

214 بازدید | 28 پست

مثلا من تنها زندگی میکنمو مستقلم ،ولی صاحبکار و همکارام از من پرسیدن ،گفتم با مادرم زندگی میکنم😐😐چون دوست نداشتم وارد حریم زندگیم بشن ،

یه دروغ دیگه ام اینه کنه گفتم مستاجرم 😐 نگفتم خونه از خودمه چون بشدت فضول هستن . میترسم بفهمن .بنظرتون کارم اشتباهه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرا اشتباه باشه خوب گفتی اگرم او رفتی بگو بخاطر این بوده ازم سواستفاده نشه

دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند

نه خوبکاری کردی دلیلی نداره همه چیز رو ب همه بگی

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

خیلی عاقلی، دست راستت رو سر من

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
دقیقاا حالا من بودم پز الکی هم میدادم که ارع یه ویلا هم تو انتالیا داریم😂😂

تو همزاد منی😂

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚