2821
2789

ببین من حدود یکماه پیش خودم درگیرش شدم و زود درمان شد.اول مطمئن شو شپشه . اگر حس میکنی چیزی رو سرت راه میره و بعد سرت میخاره ممکنه شپش باشه یا اگه کسی هست بده پشت گردنت و درو گوشاتو ببینه رشک هست یا نه اگر فشار بدی رشک و صدا بده یعنی تخمش زنده‌اس.

موهاتو رو ملافه سفید شونه کن ببین چیزی ازش میفته یا نه بعد به موهات شب روغن زیتون بزن و کیسه بکش تا صبح بمونه و صبح موهاتو با سوره دندونه نزدیک بهم شونه کن و آخرش که موهاتو شستی  .ترکیب سرکه و آب نصف به نصف برن به موهات و ۲۰ دقیقه بعدش آبکشی کن و بعد حموم سشوار کن . رو متکای و پتو تو اگر میتونی هروز بشور یا اتو کن.

اینکارم کردم میگم هرراهی ک فکر کنی ی مرحله دورموهاشو هم تراشیدم بازم نشد سراخر همشو خوشبختانه کوچیک ...

میدونی چیه بالاخره ی دونه تخم از دستت در رفته و همون باعث می‌شده دوباره روز از نو...

من همسایم همین ی ماه پیش گرفته بود همینجوری تو دو روز کامل تمیز کردم سرشو.قبلش میگفتم شامپو بزنه ک خوده شپش نباشه بعد شال سفت میبستم موهامو برا احتیاط،اخر سر هم ک میومدم خونه کل لباسام تو آب جوش مینداختم 

روز دوم برای اطمینان موهاشو ک چک میکردم با چهل گیس میبینم ک بدونم این ی نقطه کوچیک دیگه پاکه.کل موهاشو ریز ب ریز چک کردم پاک کردم و چهل گیس میبستم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونی چیه بالاخره ی دونه تخم از دستت در رفته و همون باعث می‌شده دوباره روز از نو... من همسایم همین ...

اره من دخترم موهاش انقد پرپشته ک پوست سرش دیده نمیشد این کارمنم سخت میکرد متنفرم ازشپش واین قیافه زشتش

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز