2777
2789

ب تمام سرت وازلین بزن و کیسه بکش! صب برو حموم کیسه رو ک باز کردی میبینی بله شپش توش مرده

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ی شونه مخصوص شپش هست دندونه ریز و کنارهم داره اونو بگیر از داروخونه و موهاتو شونه کن ببین چیزی میاد تو شونه یا ن

اگه اومد بدون تو موهات تخماش هم هست و باید پاکسازی بشه

ی رنگ مو بزاری ۹۵درصدش کشته میشن حتی تخما 

شپش هیچ درمانی جز تراشیدن مو نداره من دخترم باهاش درگیربوده هرچی زدم نرفت ک نرفت تا عاقبت تراشیدم سر ...

خودتون درگیر نبودید؟چون معمولا یکی تو خانواده میگیره بقیه هم درگیر میشن

شپش هیچ درمانی جز تراشیدن مو نداره من دخترم باهاش درگیربوده هرچی زدم نرفت ک نرفت تا عاقبت تراشیدم سر ...

باید موهاش رو کوتاه میکردی بعد تمیز میکردی تخما رو جدا میکردی همین.نیازی ب تراشیدن نبود

باید موهاش رو کوتاه میکردی بعد تمیز میکردی تخما رو جدا میکردی همین.نیازی ب تراشیدن نبود

اینکارم کردم میگم هرراهی ک فکر کنی ی مرحله دورموهاشو هم تراشیدم بازم نشد سراخر همشو خوشبختانه کوچیک بودولی بازم خیلی گریه کرد

من با دخترام یه ماه پیش درگیرش شدیم رفتم دکتر شامپوی دای لیس داد رو موهای خشک باید بزنی بزاری ده ساعت بمونه بعد بشوری دوباره بعد دوهفته تکرار کنی خدارو شکررررر با این کار از تو سر هر سه تاییمون رفت از یه نفرم شنیدم تو حموم رو موهای خشک با دست بنزین بزن به کل سر بعد ۵دقیقه بشوری کامل از بین میره ولی امتحان نکردم اینو

آره گرفتم،تخماش دراومد دیدم

خب پس حالا ک مطمعنی باید یکی ک شپش رو بلده و دیده کل موهاتو پاک بکنه

قبلش شامپوشو بزن ک خوده شپش نباشه تو موهات بعد خشک کن و بشین تا کل موهات رو پاک کنه هر جا تخم میبینن دراره و بعد بین دوتا ناخون انگشت شصت فشار بده اونا ک پرن صدای تق میده