2777
2789

ببین من حدود یکماه پیش خودم درگیرش شدم و زود درمان شد.اول مطمئن شو شپشه . اگر حس میکنی چیزی رو سرت راه میره و بعد سرت میخاره ممکنه شپش باشه یا اگه کسی هست بده پشت گردنت و درو گوشاتو ببینه رشک هست یا نه اگر فشار بدی رشک و صدا بده یعنی تخمش زنده‌اس.

موهاتو رو ملافه سفید شونه کن ببین چیزی ازش میفته یا نه بعد به موهات شب روغن زیتون بزن و کیسه بکش تا صبح بمونه و صبح موهاتو با سوره دندونه نزدیک بهم شونه کن و آخرش که موهاتو شستی  .ترکیب سرکه و آب نصف به نصف برن به موهات و ۲۰ دقیقه بعدش آبکشی کن و بعد حموم سشوار کن . رو متکای و پتو تو اگر میتونی هروز بشور یا اتو کن.

اینکارم کردم میگم هرراهی ک فکر کنی ی مرحله دورموهاشو هم تراشیدم بازم نشد سراخر همشو خوشبختانه کوچیک ...

میدونی چیه بالاخره ی دونه تخم از دستت در رفته و همون باعث می‌شده دوباره روز از نو...

من همسایم همین ی ماه پیش گرفته بود همینجوری تو دو روز کامل تمیز کردم سرشو.قبلش میگفتم شامپو بزنه ک خوده شپش نباشه بعد شال سفت میبستم موهامو برا احتیاط،اخر سر هم ک میومدم خونه کل لباسام تو آب جوش مینداختم 

روز دوم برای اطمینان موهاشو ک چک میکردم با چهل گیس میبینم ک بدونم این ی نقطه کوچیک دیگه پاکه.کل موهاشو ریز ب ریز چک کردم پاک کردم و چهل گیس میبستم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میدونی چیه بالاخره ی دونه تخم از دستت در رفته و همون باعث می‌شده دوباره روز از نو... من همسایم همین ...

اره من دخترم موهاش انقد پرپشته ک پوست سرش دیده نمیشد این کارمنم سخت میکرد متنفرم ازشپش واین قیافه زشتش

2790
2778
2791
2779
2792